AplikasiAplikasi

babagan kitababagan kita

logo022

Produk sing ditampilakeProduk sing ditampilake

kabar paling anyarkabar paling anyar

  • index-n2
  • index-n3
  • index-n1
  • Nyedhiyakake solusi proyek luminescent

    Nyedhiyakake solusi proyek luminescent Adhedhasar taun klumpukan teknologi ing produksi lan aplikasi bahan luminescent longglow, kita bisa menehi solusi teknis lengkap kanggo para pelanggan ing macem-macem industri lan lapangan Jaminan kualitas Kualitas produk rampung 100% kepuasan pelanggan: 96% Tingkat kecepatan pelanggan umume yaiku 100% safety Lingkungan Adhedhasar teknologi lan proses produksi perusahaan sing maju, ...

  • Kita minangka pilihan sing paling apik kanggo tuku bahan luminescent ing China

    Kita minangka pilihan sing paling apik kanggo tuku bahan luminescent ing China 1. Kita mung fokus ing bahan sing padhang. Kita duwe luwih saka 15 taun pengalaman profesional babagan bahan sing padhang. Kita duwe katrampilan babagan bahan sing padhang. Kekuwatane uga minangka bahan sing padhang. 2, Kanggo adol bahan luminescent, kita luwih profesional. Kita profesional amarga kita darmabakti. Kita menehi perhatian marang padhanging produk iki , stabilitas prodhuk. Adhedhasar njamin brig sing sumunar ...

  • Apa pigmen fotoluminescent sawise dawa?

    Pigmen Photoluminescent: Uga diarani: cemlorot ing bubuk gelap, pigmen luminescent, bubuk neon nepsu pigmen foto-luminescent sing dawa yaiku bubuk bercahaya aluminate aluminate bisa Entuk cahya kanthi nyerep macem-macem lampu sing katon lan bisa digunakake bola-bali. Produk kasebut ora ngemot unsur-unsur radiasi lan bisa merata dadi aditif ing antarane agen transparan kayata lapisan, tinta, cat, plastik, sereal, gelas, serat kanggo ngaktifake fungsi ...