Babagan Kita

powder-factory-1

Grand Luminous didegaké ing taun 2005, ngandhani latar mburi teknologi fotoluminescence kuat Akademi Ilmu Cina, kita wis entuk katrangan sing sampurna lan akurat karo CAS (Dezhou) Taman Inovasi CAS (Dezhou) lan Universitas Shandong. Kita fokus ing teknologi fotoluminescence lan teknologi sing dawa sawise riset, produksi lan dodolan.

Saiki, kaca padhang ing bubuk luminescent, utamane bubuk luminescent kuning-ijo lan langit-biru, Dadi produk inti kita lan produk sing paling kompetitif, wis ana ing level paling unggul ing bidang luminescent ing China. Bubuk glow kita duwe panyerepan cepet, wektu luminescent dawa lan padhang luminescent sing kuwat. Lan ing sawetara partikel cilik sing padha, intensitas bercahya paling apik. Lan rasio kinerja rega paling dhuwur ing China. 

Bahan ora mung cemlorot

Apa Aturan FBA kita? 

F: Fitur:
Kanggo bahan cemlorot kita, Fitur kasebut mandhiri mandhiri, Yaiku kinerja awake dhewe saka bahan, fungsi spontan suwene dawa, lan karakteristik emisi cahya sing terus-terusan sawise sumber cahya dipotong

B: Benfit
Tegese, nalika wubuk bubuk kita ditambahake menyang medium produk utawa produk semi-rampung sing digunakake, sorot produk lan titik sade ditambahake.

A: Kaluwihan
1, sifat majeng yaiku kinerja biaya sing dhuwur, kinerja biaya dhuwur dhewe ngirit dhuwit.
2. Kajaba iku, padhang luminescent saka bahan luminescent kita (utawa produk luminescent) luwih apik, jumlah tambahan (utawa panggunaan) saya suda, lan total biaya uga suda.
3. kompatibilitas sing apik. Masterbatch sing sumilir duwe kompatibilitas sing apik lan nyuda tingkat sampah. Panel luminescent film kita luwih cedhak karo panggunaan pangguna pungkasan, khusus.
4, Gampang digunakake lan nyedhiyakake solusi sing paling apik kanggo para pelanggan.  

factory

Kanthi kapasitas produksi sing terus-terusan lan terus-terusan riset lan pangembangan teknologi fotoluminescence, kita wis entuk macem-macem kabutuhan para pelanggan ing puluhan negara kanggo pigmen fotoluminescent lan produk fotoluminescent. Kita setya nyedhiyakake konsumen luminescent luwih profesional lan cocog, kanthi tuwa luminescent, padhang sing luwih kuwat, aplikasi sing luwih kompatibel, lan menehi solusi sistem kanggo proyek luminescent pelanggan.

Tujuan kita yaiku nyedhiyakake produk lan Solutions sing paling larang regane

Kita nyekel "Jujur, standar, efisiensi, inovasi" minangka konsep manajemen kita, miturut syarat Organisasi Standard Internasional, manajemen ketat, kualitas kontrol kanthi ketat, nyediakake produk kelas pertama lan layanan paling apik kanggo kabeh pelanggan

 

3