• Fast excited Photoluminescent Pigment

    Pigmen Photoluminescent sing bungah banget

    Pigmen foto-luminescent sing dawa sawise bisa Nyuda cahya kanthi nyerep macem-macem lampu sing katon lan bisa digunakake bola-bali. Produk kasebut ora ngemot unsur-unsur radiasi lan bisa merata dadi aditif ing antarane agen transparan kayata lapisan, tinta, cat, plastik, sereal, gelas, serat kanggo ngaktifake fungsi emitasi agen.
    Pigmen jinis kasebut njupuk warna alami ing papan sing padhang lan ngetokake macem-macem lampu ing pepeteng. Bisa digunakake kanggo lampu sing muncul, tandha indikasi lan perhiasan.
  • Fast excited series luminescent pigment

    Pigmen luminescent kanthi cepet

    Spesialisasi pigmen luminescent luminescent berprestasi sing gampang banget, radio-kinerja berkualitas tinggi kanthi spesifik kaya ing ngisor iki warna Glow: Produk Produk kuning-ijo Spesifikasi / kode Luminance (mcd / m2) Sawise wektu Minimal Ukuran partikel (ing um D50) Partikel maksimal diameteripun 1 Min 10 Min 60 Min Dmax (um) <RBG-60DJ101S 'RBG-601DJ101S 4000 650 65 8000 75 ~ 85 120 RBG-602DJ102S 3300 450 ...