• Luminescent Gravel Irregular luminescent stones

    Watu Luminescent Gravel Irregular ora lumayan

    kerikil sing nggilap, Digunakake kanthi nganggo marmer buatan, Selidstone buatan, terrazzo, disk akuarium, bonsai, kolam renang, dekorasi, lan sapiturute.
  • Glow In The Dark Glazed Pebbles

    Sumunar ing kerikil sing cemlorot peteng

    Sumunar ing kerikil tumpukan Photobuminescent sing gelap (gilap, bentuk kerikil) Cepak: Lampu kerikil cerdas kanthi super suwe sawise cemlorot cemlorot ing peteng lan awake dhewe ing warna-warni warna-warni warna-warni: kuning-ijo, biru-ijo lan langit-langit dll. Apik banget warna wektu dina warna putih, kuning, ijo, biru, lan sapiturute Super suwene wektu cemlorot: luwih saka 8 jam Kanggo hadiah promosi Pengiriman: kertu header utawa tas FOY sing beda utawa ora disesuaikan, ora cilaka , Gratis-radioac ...
  • Photoluminescent Gravel

    Kuburan Photoluminescent

    Gravel Photoluminescent (gilap, bentuk kerikil) 1. Kanggo akuarium lan dalan tambang 2. Sumunar ing petenge 3. Telung cemlorot ing warna-warni gelap 4. En71 persetujuan sertifikat 5. Ukuran miturut syarat-syarat sing lengkap Kripik Fitur: Digunakake ing marmer gawean, Selidstone buatan, terrazzo, akuarium disk, bonsai, kolam renang, dekorasi, lsp.
  • Glazed Glow In The Dark Beads

    Gilang Sinambi Ing Manik Gelap

    Manik Putaran Photoluminescent (mancur ing manik-manik 3mm & 5mm) Kabeh awak sing mancorong Telu warna sing mencorong kasedhiya Telpon manik bunder Sikap luwih kuat lan tahan Cuaca, Ora luntur, Hiasan Lanskap sing Cocog Ora ana ambu ora enak, Nglereni permukaan sing atose, Lingkungan ramah, Abrasi. sade poin: Bentuk apik banget, manik-manik mencorong Spesifikasi utama jeneng cemlorot adhedhasar cemlorot ing manik babak gelap Aplikasi hiasan Ganden, jalur ...
  • Glow In The Dark Pebbles (Gglazed, Full Charm Pebble Shape)

    Sumunar ing Kerikil Gelap (Gglazed, Bentuk Batu Komblong Pesona)

    Mencorong ing warna-warni peteng lan awake dhewe ing warna-warni warna-warni sing katon cemlorot: kuning-ijo, biru-ijo lan langit-langit etc.
  • Plastic luminescent Pebbles

    Pebbles luminescent plastik

    Krikil lumincent plastik plastik kobbin sing wangi digawe saka watu digawe saka wong, adhedhasar pigmen Photoluminescent lan resin sintetik khusus. Nalika kapapar sumber cahya, pigmen fotoluminescent ing cobblestone Luminous dadi bungah lan cemlorot ing peteng kanthi wiwitan, banjur nyuda alon-alon sewengi. Kincir kasebut paling apik ing wilayah sing peteng, ing endi sumber cahya sing kaya ruangan kayata lampu jalan lan rembulan ora ana. Fitur Mencorong ing peteng & awake dhewe ...
  • luminescent polished glazed pebble

    kerikil polines luminescent

    Kerikil polen sing apik banget, uga dikenal minangka terrazzo sing terang, tanpa wates cedhak karo terrazzo nyata. Dheweke ora duwe sudhut lan sudhut, lan ukurane bisa disesuaikan. Dheweke luwih digunakake. Dheweke bisa dipasangake karo kerikil paving sing konvensional, lan bisa dilebokake ing bak mandi tanpa mbebayani iwak cilik. Ora beracun lan ora mbebayani radioaktif. Duwe sertifikat sing diakoni dening panguwasa. Cobblestone Photoluminescent (bentuk glazed, unsharp): Mencorong ing peteng ...
  • Glazed Glow Pebbles

    Sugar Sumpah Kilat

    Mencorong ing warna-warni peteng lan awake dhewe ing warna-warni sing katon cemlorot warna-warni: kuning-ijo, biru-ijo lan langit-langit etc.