Sumorot ing Gelang Gelap (Serat) / Sumunar ing Utas Jahitan Peteng

Keterangan Singkat:

Cahya Ing Benang Gelap (Serat) / Sinar ing Bahan Utas Jahit Peteng duwe: PP (serat polipropilena), PET (serat poliester), PA (nilon), Serat akrilik, serat polipropilena lan sapanunggalane, 8 warna kasedhiya (putih, biru , ijo, kuning, jambon, putih salju, Woh Ijo lan sapiturute. Bahan-bahan mentar benang mancep yaiku pigmen fotoluminescent, ora ngemot bahan-bahan sing mbebayani kanggo awak manungsa lan ing kulit tanpa stimulasi, wisuh banyu uga bakal ana. ora mengaruhi ...


Detail Produk

Tag Product

Sumorot ing Gelang Gelap (Serat) / Sumunar ing Utas Jahitan Peteng

Bahan duwe:

PP (serat polipropilena), PET (serat poliester), PA (nilon), serat akrilik, serat polipropilena dll.

Utamane 8 warna kasedhiya (putih, biru, ijo, kuning, jambon, salju salju putih, Woh ijo.)

Bahan mentah benang luminous yaiku pigmen fotoluminescent, ora ngemot bahan-bahan sing mbebayani kanggo awak manungsa lan ing kulit tanpa stimulasi, ngumbah banyu sawayah-wayah uga ora bakal mengaruhi warna lan efek sing sumunar.

Suwene penyerapan ing cahya sing katon nganti 10 menit, banjur energi dissipation alami kanggo disimpen ing serat, lan cemlorot ing peteng kanggo ngeculake, produk sing murup kaya wengi ing lintang misterius lan kebak pesona.

Bisa digunakake ing lapangan tekstil, rajutan, jahitan, tenun, lan sapiturute .. Produk utama kayata benang jahitan industri, benang sulaman, kain klambi, sandhangan lan kain hiasan kayata tenun, jeroan, tirai, tirai, kain meja, sepatu , tali ponsel, sulaman, kain plush, karpet kain, kain Tapestry, kain sofa, produk sulaman

Spesifikasi umum:

150D / 2, benang jahitan sing cetha bisa uga miturut kabutuhan pelanggan

Paket benang sewing:

2000 meter, 3000 meter,

Spesifikasi utama ing

Serat panjang poliester:

150D / 36F, 300D / 72F

Serat cendhak poliester:

21S 21S / 2 corak

benang nylon:

120D, 600D, 600D t

Benang polipropilena kalebu:

120D, 300D, 600D, 900D


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita