• Holistic Luminescence Pebble Mosaics

    Lumincu Luminescence Holistic Mosaic

    Batu-batu kerikil luminescence holistic Luminous Pebble watu lan mozek luminous pebble mozek luminous: Mosok iki digawe saka cemlorot ing kerikil sing peteng, kobble gawean sulap kanthi glaring minangka bahan mentah, nambah bahan luminous liwat teknologi pangolahan khusus. Bentuk kobbon kayadene cobblestone, ukuran, bentuk kaya lan ora monoton. Iki minangka bahan perlindungan lingkungan sing ora beracun, bisa uga ...
  • Luminescent Pebble Mosaic Tile

    Tile Mosaic Pinggiran Gelembung Luminescent

    Jubin kayu kerikil luminous Produksi khusus, bahan pilihan, luwih cocog kanggo jubin cerbung mikrofon bercahaya luminous: Jubin mozek luminescent iki digawe saka cemlorot kita ing kerikil peteng, kerikil warata alami sing terang dadi bahan mentah, sing nambahi bahan bercahaya liwat teknologi pangolahan khusus. Wangun empuk kaya empon, ukuran, bentuk kaya lan ora monoton. Sampeyan ora materia perlindungan lingkungan non-beracun ...
  • Luminous glass mosaics

    Mozaik kaca sumilir

    Lampu mozaik kaca sumunar ing warna-warni kaca warna biru peteng ing wayah wengi ing wayah wengi, ngetrenake energi lan perlindungan lingkungan, Sing nuduhake warna mozek alami ing wayah awan utawa kahanan sing padhang, warna kuning lan warna putih kasedhiya, dheweke bisa cemlorot kuning-ijo lan biru-ijo lan uga langit-biru etc ing pepeteng. Dheweke bisa nyinarake ing pepeteng kanggo 8-12 jam sawise nyerep udakara 15-25minu ing wayah awan utawa sinar sing kuwat. Kabeh glow supaya ruang abstru ...
  • Photoluminescent Glaze Tile

    Jubin Gendhing Photoluminescent

    Jubin keramik luminous minangka produk lumahing profesional sing bisa digunakake minangka identifikasi keamanan lan dekorasi bangunan. Aplikasi saka macem-macem wilayah bisa ing tembok, lantai, tangga lan karya seni ing galeri. Akeh keramik luminous uga cocog kanggo bangunan sing nggabungake proses kerja tradisional karo teknologi kontemporer. Dheweke nampilake efek glow, antiseptik, tahan lama, lan stabilitas kimia. Sawise nyerep sawetara cahya sing katon kaya sinar matahari langsung sajrone 10-20 menit, lan cemlorot spontan sajrone 8 jam ~ 12 jam. produk kasebut ora mung tujuan hiasan, nanging uga pertimbangan keamanan uga.
  • Luminescent Glaze Pebble Tile

    Tile Pebble Glings Luminescent

    Jubin Kerikil Luminous Pebble Tile sing nganggo gambar patung kerikil spesial dirancang kanggo dekorasi mewah kelas sing digunakake, digawe kanggo dekorasi tembok utawa bale, kamar mandi, kamar pawon, utawa klub khusus, dekorasi bengi, lan liya-liyane, khusus kita bisa nemtokake produksi miturut syarat sing beda. Titik utamane: Desain kerikil cerdas ditambah sumunar ing Spesifikasi utama Jeneng kothak jubin kerikil Luminous Tipe gambar arca Ukuran populer 30 ...
  • Photoluminescent Glaze Mosaics

    Photoluminescent Glaze Mosaics

    Watu Pebble Luminous lan pebble mozaic pebble luminous: mozaik iki digawe saka cemlorot kita ing kerikil gelap, kobble gawean sulap kasebut kanthi cemlorot minangka bahan mentah, nambah bahan sing sumunar liwat teknologi pangolahan khusus. Bentuk kobbon kayadene cobblestone, ukuran, bentuk kaya lan ora monoton. Iki minangka bahan perlindungan lingkungan sing ora beracun, dheweke bisa menyang akuarium kembang lan bonsai, lan bisa digawe mosaik digawe saka wa ...
  • Photoluminescent glazed tile

    Jubin fotoluminescent

    Jubin cemlorot fotoluminescent Sipat luminans Super ndadekake jubin luwih menarik. Ora dadi beracun, ora ana bahan sing mbebayani, ora ana kegiatan radio .Proses lumahan, nahan ciri kothak biasa, gampang digunakake. Mencorong: Ijem-ijo, biru-ijo, Langit-biru.Kaya disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan. Ana 4 jinis cemlorot ing jubin kaca cemlorot sing populer: 1. Kotak keramik sing tunggal 2. Lumahing globong tunggal kanthi percetakan lega .. .
  • Luminescent glaze tile for emergency escape system