• luminescent fire emergency evacuation plan

    rencana evakuasi darurat geni

    Rencana pengungsi darurat darurat biasane dicithak dening film luminous perusahaan, piring luminescent utawa piring logam lumin, sing bisa dicithak miturut kabutuhan nyata. Bahan-bahan kita duwe padhang lumayan apik, gampang dicithak, ora gampang luntur lan retardan nyala. Uga bisa nyedhiyakake fungsi indikasi tanpa tenaga listrik nalika darurat, yaiku ijo lan perlindungan lingkungan.
  • Subway Evacuation Nails

    Kuku Pengungsian Subway

    Kuku Pengungsian Subway Keperluan bahan kanggo tandha-tandha evakuasi geni (1) Diwenehi standar nasional 304 × plate stainless steel, logam stainless steel metallurgy suhu dhuwur lan tekanan tekanan siji-wektu. Gambar lan teks permukaan dicap lan dicemplungake, lan teduh dilapisi bahan nyimpen cahya. (2) Bahan panyimpenan entheng bakal awujud bahan sing dawa, sing isih bisa madhangi dhewe nalika katrangan lumahing ilang utawa mudhun. Cahya mandhiri ...
  • Photoluminescent Exit Signs

    Tandha Exit Photoluminescent

    Spesifikasi lan Ukuran referensi dhewe lan ukuran referensi Kode standar DIN67510 Bagian I & IV New York City Standar Rujukan Kode Pembuatan RS 6-1 lan Pencuci RS 6-1A - ASTM D 4828 Ketoksikan - Radioaktifitas SMP 800-C - ASTM D 3648 Spread Flame ASTM D635 Wektu intensitas lan bosok Bahan: fotoluminescent pigmen Papan dhasar: papan aluminium ketebalan 1mm Luminance: Luminance sawise 10 menit .: 270Mcd / m2 Luminance sawise 60 min. : 13Mcd / m2 Wektu bosok: 18 ...
  • Luminescent Antislip Strips

    Strip Antislip Luminescent

    Pencorong antislip aluminium ing tangga tangga peteng Rencana sing mentas digawe lan diprodhuksi Strip antislip aluminium bisa cemlorot ing peteng sawise ngindhari cahya, aman, apik banget lan nuntun sampeyan menyang papan sing aman ing kahanan darurat Fitur basis L mirip bentuk aluminium kanthi sisih bevel kanggo gampang transisi . Lumahing atos dipasang karo carborundum grit Strip lan grin bercahaya, Non-slip lan glowing ing peteng Sampeyan dipasang ing njero ruangan utawa njaba bangunan sawise konstr ...
  • luminescent stair nosing luminous stair handrail

    stair luminescent nose tangga cahya sing cerah

    stair luminescent noses tangga cahya Produksi khusus, bahan opsional, luwih cocog kanggo proyek padhangmu Ing kasus darurat utawa kegagalan listrik tiba, tangga tangga uga bisa nuduhake cara urip kanggo uwal. Bisa menehi hiasan sing apik kanggo undhak-undhakan, ngewangi para pejalan kaki, nglindhungi wong tuwa, sing lara, lara lan wong enom; luwih cocog kanggo koridor lan tangga rumah sakit. Bisa dekorasi undhak-undhakan, muter ayu lan praktis Sampeyan cocog kanggo hos ...
  • Photoluminescent Exit Signs

    Tandha Exit Photoluminescent

    Tandha lan lumantar spidol lumrahe mlorot kanthi cetha ing sajroning pepeteng lan madhangi rute evakuasi nalika jalur egress gelap utawa ora cetha. Komponen sistem aktif lan cemlorot kanthi otomatis nalika lampu ora aktif lan ora ana intervensi manungsa, mekanik utawa listrik sanajan kabeh sumber listrik lan baterei gagal.
  • Customized luminescent anti slip stair strip

    Selaras lapisan slip anti luminescent

    Strip anti-skid sing dawa sawise dirancang khusus kanggo sampeyan. Produk kasebut ora mung nindakake fungsi anti-skid konvensional lan uga nunjukake cara kanggo urip kanthi darurat. Proses produksi luwih maju, perlindungan lingkungan, fireproof lan antiskid, lan permukaan cat awet lan ora ilang. Ketemu syarat kualitas sing relevan.
  • Luminous Sign

    Tandha Luminous

    Tandha luminescent Nyinari cara safety
    Sajrone krisis kobong, asap utawa cemeng, lingkungan sing paling akrab dadi
    mbingungake lan khianat kanggo ngungsi bangunan. Tujuan paling penting sajrone darurat yaiku kanggo mindhah para penghuni saka bebaya menyang safety kanthi teratur. Nyedhiyakake dalan egress sing jelas katon penting kanggo ngindhari panik lan nyegah korban jiwa.
  • Floor embedded luminescent evacuation sign / luminescent Luminescent glaze tile for emergency escape

    Tandha evakuasi luminescent ing jubin mlebu / jilid cemlorot Luminescent kanggo uwal darurat

    Jubin keramik luminous minangka produk lumahing profesional sing bisa digunakake minangka identifikasi keamanan lan dekorasi bangunan. Aplikasi saka macem-macem wilayah bisa ing tembok, lantai, tangga lan karya seni ing galeri. Akeh keramik luminous uga cocog kanggo bangunan sing nggabungake proses kerja tradisional karo teknologi kontemporer. Dheweke nampilake efek glow, antiseptik, tahan lama, lan stabilitas kimia. Sawise nyerep sawetara cahya sing katon kaya sinar matahari langsung sajrone udakara 30 menit, lan cemlorot spontan sajrone 8 jam ~ 12 jam. produk kasebut ora mung tujuan hiasan, nanging uga pertimbangan keamanan uga.

    1, jubin keramik tunggal




    2, Basso-relievo kanthi gambar mencorong campuran


    3, ubin keramik sing dicampur



    4, Metu tandha kanggo dipasang tembok utawa lantai






    Karakteristik lan Aplikasi Jubin Keramik Foto Luminescent

    1) Keramik luminescent foto kothak digawe kanthi nambah pigmen luminescent foto ing proses ngasilake keramik lan kaca umum. Dibandhingake karo keramik lan kaca sing umum, produk bisa dadi cemlorot ing peteng sawise nyerep lampu sing katon, sing nggawe keramik lan kaca digunakake luwih wiyar.
    2) Bahan keramik luminescent foto bisa nyerep macem-macem lampu sing katon nganti jenuh, banjur bisa cemlorot ing peteng terus-terusan, nggunakake daur ulang sing ora suwe kanthi lampu-lampu, lampu sing dhuwur, yaiku sepuluh kali kanthi padhang saka luminescent tradisional. Bahan kasebut bebas saka radioaktivitas, nontoxic lan ora mbebayani.
    3) Cahya darurat darurat sing murup bisa nuntun wong-wong evakuasi kanthi tatanan kanthi darurat lan nyuda kekeliruan saliyane energi.
    4) Aplikasi keramik luminescent foto ing omah omah lan gedhung umum ora mung bisa nghias omah lan nggayuh omah lan lingkungan kerja, nanging uga bisa nggawa luwih gampang kepenak kanggo warga kanthi cemlorot ing peteng.
    5) Keramik luminescent foto bisa ngeculake gelombang cahya dawa tartamtu, sing bisa ngalangi sawetara jinis jamur lan penyakit. Karakteristik kasebut memenuhi ideologi urip modis lan sehat kanggo wong modern kanthi ngetrapake produk menyang ruangan kamar mandi lan kamar mandi.
    6) Keramik luminescent foto yaiku bukti-bukti sing corrosive, resistensi gesekan, retardant geni, resistensi tuwa lan bebas saka radioaktivitas dibandhingake karo bahan luminescent organik liyane, sing akeh digunakake ing omah omah lan bangunan umum.


    Spesifikasi Utama

    Jeneng kothak Luminous tanpa nggambar
    Ketik Dinding utawa dekorasi dekorasi lantai tanpa nggambar
    Ukuran populer 15x25, 30x30, 15x30,45x20cm lsp. Ukuran maksimal60. (Unit cm)
    Werna mencorong Warna siji utawa Campuran warna
    Werna awan awan nganggo warna kuning rada kuning
    Kasedhiya warna cemlorot Kuning-ijo utawa biru-ijo utawa langit-biru
    Kekandelan kothak 10mm ~ 13cm
    Ukuran ketebalan ukur 2mm - 3mm
    Luminance miturut DIN67510 Part 1
    Pengepakan: kothak busa polistirena lan palet



    Jubin nggambar kanthi nggambar dirancang kanggo klien kita, digawe kanggo hiasan tembok, dekorasi lantai utawa kubus khusus utawa dekor bar wengi lan sapiturute, khusus kita bisa nemtokake produksi miturut budaya nasional sing beda.

  • Luminous Stair Nosing

    Tangga Kandhang Lumut

    Aksara lan spesifikasi Narkas Stair Noses: 1, cemlorot ing peteng kanggo luwih saka 6 jam, bisa dadi pandhuan kanggo nuduhake papan sing aman sawise mati listrik elektronik. 2, Kanggo nglindhungi sudhut langkah-langkah lan tangga tangan 3, coudl ditetepake kanthi ngawut-awut, kekuatan lan stroger tinimbang adesif mung. 4, macem-macem perawatan permukaan lan warna sing kasedhiya kanggo sampeyan: Permukaan anodized lan luster lan polishing utawa permukaan bledug pasir lan liya-liyane. 5, Bedane Heigh lan miturut drawin customer ...