Jade Luminescent Jade Lan Karya Jagad Luminescent

Keterangan Singkat:

Jade luminescent Jade uga diarani permata sing mulya, cemlorot ing permata peteng, jade fotoluminescent utawa jambatan neon lan liyane jade Luminous (jade sumunar) iku cemlorot ing jedhing peteng yaiku permata sing sumunar ing wayah wengi minangka bandha saka sejarah Cina, Sebabe jade luminescent nyedhiyakake "mencorong ing peteng" amarga digawe saka kuarza mikrocrystalline eksklusif lan pigmen fotoluminescent. Lumahing batu permata luminous lancar lan subtle, nalika mbabarake ...


Detail Produk

Tag Product

Jade Luminescent

Jaran luminescent uga diarani watu permata sing cerah, cemlorot ing permata gelap, jade fotoluminescent utawa jambatan neon lsp. Jade sumunar (jade sumunar) sing sumunar ing jedhing peteng yaiku permata sumunar ing wengi minangka bandha saka sejarah China, Alasan lumrahe jade nyedhiyakake "mencorong ing peteng" amarga digawe saka kuarza mikroklinik eksklusif lan pigmen fotoluminescent. Lumahing batu permata sing mulya lan lancar, yen katon ing srengenge utawa cahya kanthi 10 menit, bisa cemlorot ing peteng luwih saka 5 jam.

Jeneng Item Sumunar ing jedhing peteng, permata luminescent
Bahan: quartz mikroponstalline lan pigmen fotoluminescent
Werna cemlorot Kuning-ijo, biru-ijo, biru-biru
Bentuk bisa digawe Manik, dering, bentuk kristal, Buddha utawa apa wae sing dibutuhake
Wangun bahan mentah asli 190x190x30mm, 190x190x60mm
Sawise-Glow wektu 5 jam miturut DIN67510 Part I
Pengemasan Bahan mentah nganggo palet lan seni nganggo polybag lan gelembung
Wektu sampling 7-10 dina sawise pembayaran
Nikel, Kepala, Kadmium Gratis
Aman Ora keracunan, ora ana radioaktivitas, ora ana bau

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita