• Photoluminescent Vinyl Tape/Film

    Tipe Vinyl Photoluminescent / Film

    Film / tape fotoluminescent duwe efek sing apik kanggo nyimpen cahya sing katon lan cemlorot. Sawise nyerep cahya sing katon nganti 10 nganti 30 menit, dheweke bisa surem ing wayah awan nganti 10 jam paling ora. Lan bisa bola-bali bisa disimpen lan proses mencorong. Lan padha duwe kinerja apik kanggo tahan cuaca kanthi ora beracun lan ora mbebayani lan ora ana radioaktif. Film luminescent kanthi adesif dhewe bisa digunakake ing lumahing peralatan utawa artikel sing beda-beda, sing digunakake padha karo papan keras, malah luwih gampang. Kayata bisa dipotong dadi pirang-pirang jinis bentuk utawa tandha lan dilebokake menyang papan sing dibutuhake.
  • Glow In The Dark Film

    Ngramut Ing Film Peteng

    Film PVC Photoluminescent Slamet adhesive ing film peteng, film neon, Luminescent foil Film fotoluminescent PVC minangka produk luminescent sing diasilake adhedhasar pigmen fotoluminescent, Iku film fotoluminescent digawe saka plastik alus, digawe karo kertas adesif, nontoxic lan ora mbebayani. Ora ngemot unsur radioaktif lan ditondoi kanthi nyerep cahya cepet. arrangedsuit kanggo nyithak sutra lan print Ink-jet ...
  • Glow in the dark Vinyl sheet

    Glepung ing lembar Vinyl sing peteng

    Vinyl poto-adesif fotoluminescent vinyl nduweni sifat-sifat luminous intensitas sing dhuwur lan didhukung karo karakteristik kekiatan sing apik. Kasedhiya ing 1m x 50m nggulung utawa kudu dipotong kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan. Gulungan kasebut ana ing kertas sing dibungkus lan disegel ing canon karton sing kuwat kanggo transportasi lan panyimpenan sing aman. Katrangan: Vinyl fleksibel dhewe kanthi properti lumayan "Intensitas Tinggi". C ...
  • 2020 new Photoluminescent film

    2020 film Photoluminescent anyar

    Film fotoluminescent minangka produk luminescent sing digawe kanthi pigmen fotoluminescent, Iku film fotoluminescent digawe saka plastik alus, digawe nganggo kertas adesif, nontoxic lan ora mbebayani. Ora ngemot unsur radioaktif lan ditondoi kanthi nyerep cahya cepet.
  • Photoluminescent PVC Rigid Board

    Papan Kopi PVC Photoluminescent

    Lembar kaku PVC Photoluminescent minangka cemlorot ing produk peteng sing digawe kanthi pigmen fotoluminescent dawa, yaiku papan kaku fotoluminescent sing digawe saka sheet plastik keras. Lembar kaku PVC fotoluminescent iki diprodhuksi kanthi nyampur bubuk fotoluminescent kanthi sawetara resin PVC ing proses tartamtu.
  • Photoluminescent PVC Rigid Boards

    Papan Saring PVC Photoluminescent

    Semalat data teknis ditindakake kanthi adhedhasar standar sing relevan.
  • Photoluminescent PVC Rigid Board

    Papan Kopi PVC Photoluminescent

    Pencetakan layar sutra & tinta, cocog kanggo inferensi pelarut .Praktik ing Tandha Aman, 、 Tandha peringatan signs tandha-tandha kebakaran lan sapanunggalane.