• 21S Luminescent Polyester Spun Yarn

    Benang Spin Benang 21S Luminescent

    benang poliester polines luminescent
  • 150D Luminescent Polyester Filament 

    150D Filem Luminescent Polyester 

    Bisa digunakake ing lapangan tekstil, rajutan, jahitan, tenun, lan sapiturute .. Produk utama kayata benang jahitan industri, benang sulaman, kain klambi, sandhangan lan kain hiasan kayata tenun, jeroan, tirai, tirai, kain meja, sepatu , tali ponsel, sulaman, kain plush, karpet kain, kain Tapestry, kain sofa, produk sulaman
  • Polyester Glow In The Dark Yarn

    Sinau Polyester Ing Benang Peteng

    Sumunar ing benang Benang (serat) / cemlorot ing benang sewing peteng Bahan-bahan PP (serat polipropilena), PET (serat poliester), PA (nilon), Serat akrilik lan liya-liyane Utamane 8 warna kasedhiya (putih, biru, ijo, kuning, putih, putih salju, Werna ijo.) Bahan-bahan mentar benang kanthi warna-warni yaiku pigmen fotoluminescent, ora ngemot bahan-bahan sing mbebayani kanggo awak manungsa lan ing kulit tanpa stimulasi, ngumbah banyu kapan wae uga ora bakal mengaruhi warna lan ...
  • Glow In The Dark Yarn (Fiber) / Glow In The Dark Sewing Thread

    Sumorot ing Gelang Gelap (Serat) / Sumunar ing Utas Jahitan Peteng

    Cahya Ing Benang Gelap (Serat) / Sinar ing Bahan Utas Jahit Peteng duwe: PP (serat polipropilena), PET (serat poliester), PA (nilon), Serat akrilik, serat polipropilena lan sapanunggalane, 8 warna kasedhiya (putih, biru , ijo, kuning, jambon, putih salju, Woh Ijo lan sapiturute. Bahan-bahan mentar benang mancep yaiku pigmen fotoluminescent, ora ngemot bahan-bahan sing mbebayani kanggo awak manungsa lan ing kulit tanpa stimulasi, wisuh banyu uga bakal ana. ora mengaruhi ...
  • Luminescent Embroidered Thread

    Thread Sulaman Luminescent

    150d / 36F X 2 = 300DPolyester, warna lan kode kayadene kertu warna sing nuduhakeColor lan Spesifikasi bisa disesuaikan kanggo pelanggan
  • Luminous Polyester Low Elastic Yarn 300D DTY

    Benang Polyester rendah Elastis Gelang 300D DTY

    Benang poliester sithik polesik kurang 300D DTY Spesifikasi kaya ing ngisor iki Jeneng benang polyesterlow sing luminescent 300% DTY Bahan 100% Spesifikasi Benang polyester 300D / 72F Werna Pink, putih, ijo, biru, ungu, lan sapiturute .Ora disesuaikan miturut syarat pelanggan Ukuran: 1.5 ~ 2,5kg / count Glowing warna kuning-ijo Glow wektu udakara 6 jam miturut DIN67510 part 1 Kauntungan kanthi lentur kurang dhuwur, padhang, ora knot, ujug-ujug kurang rusak, fungsi jahitan ijo Aplikasi ...