Mozaik kaca sumilir

Keterangan Singkat:

Lampu mozaik kaca sumunar ing warna-warni kaca warna biru peteng ing wayah wengi ing wayah wengi, ngetrenake energi lan perlindungan lingkungan, Sing nuduhake warna mozek alami ing wayah awan utawa kahanan sing padhang, warna kuning lan warna putih kasedhiya, dheweke bisa cemlorot kuning-ijo lan biru-ijo lan uga langit-biru etc ing pepeteng. Dheweke bisa nyinarake ing pepeteng kanggo 8-12 jam sawise nyerep udakara 15-25minu ing wayah awan utawa sinar sing kuwat. Kabeh glow supaya ruang abstru ...


Detail Produk

Tag Product

Mozaik kaca sumilir

Sumorot ing mozaik kaca luminescent

Pungkasan ing wengi ing wengi, ngirit energi lan perlindungan lingkungan, Sing nuduhake warna mozaik ing wayah awan utawa kahanan sing padhang abot, warna kuning lan putih sing kasedhiya, dheweke bisa cemlorot kuning-ijo lan biru-ijo lan uga langit-biru dll. ing pepeteng. Dheweke bisa nyinarake ing pepeteng kanggo 8-12 jam sawise nyerep udakara 15-25minu ing wayah awan utawa sinar sing kuwat. Kabeh cemlorot supaya ruang kanthi romantis lan tentrem misterius.

Utamane, dheweke bisa nuntun masarakat menyang papan sing aman nalika kekuwatan ditutup kanthi tiba-tiba.

Ana 2 kekandelan populer:

1,   Mozek kaca 4mm:

Ukuran  diameteripun 23mm * 23mm, kekandelan: 4mm,
Ukuran luwih  295mm * 295mm
Materi  kaca mozaik
Pengemasan  2Sq. M./carton
Pola  pola saiki utawa miturut syarat sampeyan ..
Muat jumlah  2300 meter persegi ing wadhah 1X20 '

Kajaba iku, miturut syarat klien pertengahan wétan, kita uga duwe ketebalan 8mm kaya ing ngisor iki:

2,  Mozaik kaca 8mm kekandelan

ukuran kothak  30x30mm,
kakehan  320mm x 320mm
Pola  miturut syarat sampeyan,
Pengemasan  12 ~ 12pc / karton

1100square meter dikempalken ing 1x20'container.

153
152

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita