Manik manik luminous manik-manik strings sing mutiara,

Keterangan Singkat:

Manik-manik sumunar Langsing mancorong mutiara lumrahe, jaran Luminescent uga diarani permata sing mulya, cemlorot ing permata sing peteng, jade fotoluminescent utawa jambatan neon lan liya-liyane jedhing luminous (jedhing lumrahe) iku cemlorot ing jedhing peteng yaiku permata sing mencorong bengi dadi permata sing surem. bandha sejarah China, Alesan kanggo jade luminescent nyedhiyakake "mencorong ing peteng" amarga digawe saka kuarza mikrocrystalline eksklusif lan pigmen fotoluminescent. Ing luminous ...


Detail Produk

Tag Product

Manik manik luminous manik-manik strings sing mutiara,

Jaran luminescent uga diarani watu permata sing cerah, cemlorot ing permata gelap, jade fotoluminescent utawa jambatan neon lsp.
Jade sumunar (jade sumunar) sumunar ing jedhing peteng yaiku permata sing sumunar ing wengi minangka bandha sejarah Cina,

Alasan babagan jaran luminescent nyedhiyakake "mencorong ing peteng" amarga digawe saka kuarza mikrocrystalline eksklusif lan pigmen fotoluminescent. Lumahing batu permata sing mulya lan lancar, yen katon ing srengenge utawa cahya kanthi 10 menit, bisa cemlorot ing peteng luwih saka 8 jam.

Jeneng Item Sumunar ing jedhing peteng, permata luminescent
 Bahan: quartz mikroponstalline lan pigmen fotoluminescent
Werna cemlorot Kuning-ijo, biru-ijo, biru-biru
Bentuk bisa digawe Manik, dering, bentuk kristal, Buddha utawa apa wae sing dibutuhake  
 Wangun bahan mentah asli  190x190x30mm, 190x190x60mm
Sawise-Glow wektu 3-8 jam miturut DIN67510 Part I
Pengemasan Bahan mentah nganggo palet lan seni nganggo polybag lan gelembung
Wektu sampling 7-10 dina sawise pembayaran
Nikel, Kepala, Kadmium Gratis
Aman Ora keracunan, ora ana radioaktivitas, ora ana bau


Bahan kasebut padha ing njaba lan ing njero, duwe pengaruh sing padha ing peteng.
Kekerasan kasebut, cocok kanggo ukiran lan patung, bisa digawe kalung, gelang, bal, asbak, wineglass utawa kerajinan liyane.

Aplikasi jade lumraous sing jembar banget, nganti patung machining "permata sing dadi wengi," Remanbar "," Fo Guangyu "lan liya-liyane, dadi produk ajaib lan unik.

glow-beads-2
glow-pendant

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita