Apa pigmen fotoluminescent sawise dawa?

glow powder shouye

Pigmen Photoluminescent:

 Uga diarani: cemlorot ing bubuk gelap, pigmen luminescent, bubuk neon

Pigmen foto-luminescent sing dawa banget yaiku bubuk luminous aluminate adhedhasar strontiumbisa Emits cahya kanthi nyerep macem-macem lampu sing katon lan bisa digunakake bola-bali. Produk kasebut ora ngemot unsur-unsur radiasi lan bisa merata dadi aditif ing antarane agen transparan kayata lapisan, tinta, cat, plastik, sereal, gelas, serat kanggo ngaktifake fungsi emitasi agen.
Pigmen jinis kasebut njupuk warna alami ing papan sing padhang lan ngetokake macem-macem lampu ing pepeteng. Bisa digunakake kanggo lampu sing muncul, tandha indikasi lan perhiasan.

Bentuk kimia:

SrMgAl4O8: Eu2 + Dy3 +, Sr2MgSi2O7: Sr4Al4O25: Eu, Dy etc.

Akeh warna sing mencorong: kuning-ijo, biru-ijo, biru-biru, violet etc.

Karakteristik:
1. pigmen foto-luminescent nduweni fitur cahya lan durasi sing dhuwur. (Contone: DIN67510 bisa mencorong 10000 menit).
2. bisa tahan entheng tanpa tuwa lan stabilitas kimia (bisa digunakake luwih saka sepuluh taun)
3. Sampeyan ora beracun lan irradiation gratis; lan ora bisa ngalami inflamasi lan ora njeblug. Dadi, minangka jinis bahan luminous anyar kanthi perlindungan lingkungan.
4. pigmen foto-luminescent gampang digunakake lan bisa digunakake kanthi wiyar.
5. Akeh warna sing mencorong: kuning-ijo, biru-ijo, biru-biru, violet, lan uga kuning, abang lan putih liyane.
6. Dibandhingake pigmen-luminescent foto tradisional, kanthi nggunakake grafik (meja), kita bisa ndeleng manawa ana warna pigmen foto-luminescent saka perusahaan sing digawe saka langka bumi luwih akeh tinimbang bubuk luminescent sulfida.

Jenis populer saiki kita

Spesifikasi kanggo pigmen Photoluminescent

Werna cemlorot

Seri produk

              Spek

 

kode

Luminancemcd / m2

Sawise wektu Min

Ukuran partikel (ing um D50)

Duwe diameter partikel

1 Min

10 Min

60 Min

Dmax (um)<

Kuning-Ijo

RBG-20 '

RBG-201

2500

400

62

7500

75 ~ 85

120

RBG-202

1900

290

45

5500

35 ~ 45

80

RBG-203

1500

240

26

4500

10 ~ 20

40

RBG-40 '

RBG-401

2800

430

80

8000

75 ~ 85

120

RBG-402

2300

350

60

6500

35 ~ 45

80

RBG-403

1800

280

40

5000

10 ~ 20

40

Biru-Ijo

RBB-30 '

RBB-301

1700

420

75

10000

75 ~ 85

120

RBB-302

1300

260

55

7000

35 ~ 45

80

RBB-303

850

190

35

5000

10 ~ 20

40

Langit-biru  RBT-20 '

RBT-201

800

100

20

18520

75 ~ 85

120

RBT-202

700

80

10

12000

35 ~ 45

80

RBT-203

550

60

5

8000

10 ~ 20

40

CATETAN:

1.. Data teknis ing ndhuwur dijupuk liwat tes sesuai karo metode DIN67510 Part I;

2.. Wektu sawise-glow nuduhake wektu sing dibutuhake kanggo luminance suda nganti 0.32mcd / m2 saka wektu

3.. Kanggo netepke akurat warna cahya, waca conto.


Wektu kirim: Jul-10-2020