Tandha evakuasi luminescent ing jubin mlebu / jilid cemlorot Luminescent kanggo uwal darurat

Keterangan Singkat:

Tandha pandhuan luminous lantai sing dipasang kanthi jubin Keramik luminous minangka produk lumahing profesional sing bisa digunakake minangka identitas keamanan lan dekorasi bangunan. Aplikasi saka macem-macem wilayah bisa ing tembok, lantai, tangga lan karya seni ing galeri. Akeh keramik luminous uga cocog kanggo bangunan sing nggabungake proses kerja tradisional karo teknologi kontemporer. Dheweke nampilake efek glow, antiseptik, tahan lama, lan stabilitas kimia. Sawise ...


Detail Produk

Tag Product

Tandha panuntun pandhuan sing dipasang

Tandha pamindhahan luminescent ing lantai

Tandha panuntun pandhuan sing dipasang

Jubin keramik luminous minangka produk lumahing profesional sing bisa digunakake minangka identifikasi keamanan lan dekorasi bangunan. Aplikasi saka macem-macem wilayah bisa ing tembok, lantai, tangga lan karya seni ing galeri. Akeh keramik luminous uga cocog kanggo bangunan sing nggabungake proses kerja tradisional karo teknologi kontemporer. Dheweke nampilake efek glow, antiseptik, tahan lama, lan stabilitas kimia. Sawise nyerep sawetara cahya sing katon kaya sinar matahari langsung sajrone 10-20 menit, lan cemlorot spontan sajrone 8 jam ~ 12 jam. produk kasebut ora mung tujuan hiasan, nanging uga pertimbangan keamanan uga.

Karakteristik lan Aplikasi Jubin Keramik Foto Luminescent

1..Jubin keramik foto luminescent kanthi diprodhuksi kanthi nambah pigmen luminescent foto ing proses ngasilake keramik lan kaca umum. Dibandhingake karo keramik lan kaca sing umum, produk bisa dadi cemlorot ing peteng sawise nyerep lampu sing katon, sing nggawe keramik lan kaca digunakake luwih wiyar.

2..Bahan saka keramik luminescent foto bisa nyerep macem-macem lampu sing katon nganti jenuh, banjur bisa cemlorot ing peteng terus-terusan, nggunakake daur ulang sing ora suwe kanthi lampu, lampu dhuwur, yaiku sepuluh kali kanthi terang saka bahan luminescent tradisional. Bahan kasebut bebas saka radioaktivitas, nontoxic lan ora mbebayani.

3.. Cahya darurat darurat sing cerah bisa nuntun wong-wong sing evakuasi kanthi teratur lan ngilangi kebingungan kejaba energi.

4.. Aplikasi keramik luminescent foto ing omah omah lan gedhung umum ora mung bisa nghias lan nggawe kaendahan omah lan lingkungan kerja, nanging uga bisa nggawa luwih akeh kepenak kanggo warga kanthi cemlorot ing peteng.

5..Keramik luminescent foto bisa ngeculake gelombang cahya sing dawa, sing bisa ngalangi sawetara jinis jamur lan penyakit. Karakteristik kasebut memenuhi ideologi urip modis lan sehat kanggo wong modern kanthi ngetrapake produk menyang ruangan kamar mandi lan kamar mandi.

6.. Keramik foto luminescent yaiku bukti-bukti klinis, tahan gesekan, retardan geni, resistensi penuaan lan bebas saka radioaktivitas dibandhingake karo bahan luminescent organik liyane, sing akeh digunakake ing omah omah lan bangunan umum.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita