• luminescent fire emergency evacuation plan

    rencana evakuasi darurat geni

    Rencana pengungsi darurat darurat biasane dicithak dening film luminous perusahaan, piring luminescent utawa piring logam lumin, sing bisa dicithak miturut kabutuhan nyata. Bahan-bahan kita duwe padhang lumayan apik, gampang dicithak, ora gampang luntur lan retardan nyala. Uga bisa nyedhiyakake fungsi indikasi tanpa tenaga listrik nalika darurat, yaiku ijo lan perlindungan lingkungan.
  • Luminous Printing Ink

    Ink Printing Printing

    Tinta cetak bisa netepi kanthi mantep lan tahan panas, lan abrasi. Iki cocog kanggo dicithak lan dekorasi permukaan kanthi kertas, tekstil, barang kayu, plastik, logam lan tembikar. Tinta bercahya dumadi saka pigmen sing bercahaya, resin organik, pelarut lan reagen organik.