Jubin Gendhing Photoluminescent

Keterangan Singkat:

Jubin Gendhing Photoluminescent Karakteristik lan Aplikasi Foto Keramik / Kothak Luminescent lan Kaca 1 cer Keramik luminescent / jubin lan kaca luminescent foto digawe kanthi nambah pigmen luminescent foto ing proses ngasilake seramik lan kaca umum. Dibandhingake karo keramik lan kaca sing umum, produk bisa dadi cemlorot ing peteng sawise nyerep lampu sing katon, sing nggawe keramik lan kaca digunakake luwih wiyar. 2) Bahan keramik luminescent foto lan gla ...


Detail Produk

Tag Product

Jubin Gendhing Photoluminescent

Karakteristik lan Aplikasi Keramik / Jubin Luminescent Foto lan Kaca

1) Keramik foto / jubin luminescent lan kaca luminescent foto digawe kanthi nambah pigmen luminescent foto ing proses ngasilake keramik lan kaca umum. Dibandhingake karo keramik lan kaca sing umum, produk bisa dadi cemlorot ing peteng sawise nyerep lampu sing katon, sing nggawe keramik lan kaca digunakake luwih wiyar.

2) Bahan keramik foto lan kaca bisa nyerep macem-macem lampu sing katon nganti jenuh, banjur bisa cemlorot ing peteng terus-terusan, nggunakake daur ulang sing ora suwe kanthi lampu sing sithik, lampu dhuwur, yaiku sepuluh kaping padhang saka luminescent tradisional. materi. Bahan kasebut bebas saka radioaktivitas, nontoxic lan ora mbebayani.

3) Cahya darurat darurat sing murup bisa nuntun wong-wong evakuasi kanthi tatanan kanthi darurat lan nyuda kekeliruan saliyane energi.

4) Aplikasi keramik luminescent lan kaca ing omah omah lan gedhung umum ora mung bisa nghias omah lan nggayuh omah lan lingkungan kerja, nanging uga bisa nggawa luwih gampang kepenak kanggo warga kanthi cemlorot ing peteng.

5) Keramik foto lan kaca bisa ngeculake gelombang cahya sing dawane tartamtu, sing bisa ngalangi sawetara jinis jamur lan penyakit. Karakteristik kasebut memenuhi ideologi urip modis lan sehat kanggo wong modern kanthi ngetrapake produk menyang ruangan kamar mandi lan kamar mandi.

6) Keramik lan kaca luminescent foto-bukti, tahan gesekan, retardant geni, resistensi tuwa lan bebas saka radioaktivitas dibandhingake karo bahan luminescent organik liyane, sing akeh digunakake ing omah omah lan bangunan umum.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita