• Photoluminescent Master Batch

    Batch Master Photoluminescent

    Kumpulan master plastik plastik luminescent. Batch master plastik luminescent minangka jinis pelet plastik sing duwe ciri-ciri murup mandiri. Kanthi injeksi, ekstrusi lan cetakan cetakan, sampeyan bisa nggunakake pelet plastik fotoluminescent kanthi langsung kanggo nggawe produk plastik sing sumunar.
  • Photoluminescent Master Batch

    Batch Master Photoluminescent

    Batchuminescent batch master -Plastik bahan mentah bantu saka Kilogram ing masterbatch gelap Kita bakal nggunakake padhang paling apik ing werni kanggo sampeyan ngasilake masterbatch luminous, padhang sing apik. Kita bakal nggunakake komunikasi sing apik kanggo sampeyan, kanggo produk lan peralatan sing khusus cocog kanggo masterbatch sampeyan. Kita nindakake layanan sing apik sawise dodolan, kanggo operasi produksi sampeyan menehi saran sing ringkes lan tepat wektu. 1. Cepet Stor-Wektu cahya: 10-20 m ...
  • Photoluminescent Master Batch

    Batch Master Photoluminescent

    Napa Pilih Glow ing masterbatch tinimbang bubuk sing padhang?

    Gravitasi wêdakakêna spesifik luwih dhuwur, bakal ditrapake yen dicampur karo resin langsung.
    Gampang gesekan sajrone proses injeksi supaya produk dadi ireng.
    Masterbatch duwe kompatibilitas sing luwih apik amarga operator sing padha karo produk masterbatch lan plasctic luminous sing padha.
    Sih cemlorot ing masterbatch gelap duwe daya buyar lan pewarnaan sing luwih apik.
    Bubuk luminous nduweni serapan banyu sing dhuwur, dene masterbatch bisa nyuda kanthi efektif.
    Luwih gampang kanggo ngetung rasio dosis, masterbatch yaiku rupa wihich sing katon padha karo resin supaya bisa njanjeni akurat ngebotake.
    7) Mesra lingkungan, nggunakake masterbatch bisa ngindhari polusi bledug, apik kanggo kesehatan operator.


    Pelet plastik fotoluminescent utamane kanggo resin tartamtu kayata PP, PE, ABS, PC, PVC dll. Persentase standar pigmen fotoluminescent ing pelet plastik fotoluminescent yaiku saka 20% nganti 50%. Wektu padhange lan wektu sawise rampung sampeyan bisa diatur kanthi dhewe kanthi nambah resin liyane ing senyawa.