Pigmen Photoluminescent sing bungah banget

Keterangan Singkat:

Pigmen Photoluminescent kanthi cepet Kaya fosfor iki luwih gampang bisa bungah, bisa bungah karo cahya sing ringkih, kinerja luminescence luwih jelas ing 30 ~ 60 menit, warna bubuk warna kuning dadi kuning, lan luwih kompatibel karo liyane media. Hubungi kita kanggo rincian liyane. Kanggo referensi sampeyan, spesifikasi ing ngisor iki saka pigmen bungah cepet: Werna warna: Seri produk ijo-ijo Spesifikasi / kode Luminance (mcd / m2) Sawise wektu Minang ...


Detail Produk

Tag Product

Pigmen Photoluminescent sing bungah banget

Phosphor kaya iki luwih gampang disenengi, bisa disenengi karo cahya sing ringkih, kinerja luminescence luwih jelas ing 30 ~ 60 menit, warna bubuk kasebut dadi kuning kuning, lan luwih kompatibel karo media liyane. Hubungi kita kanggo rincian liyane.

 

Kanggo referensi sampeyan, spesifikasi ing ngisor iki pigmen sing cepet:

Werna cemlorot:kuning-ijo

Seri produk

Spek / kode

Luminance (mcd / m2)

Sawise wektu Min

Ukuran partikel (ing um D50)

Duwe diameter partikel

1 Min

10 Min

60 Min

Dmax (um) <

RBG-60DJ101S '

RBG-601DJ101S

4000

650

65

8000

75 ~ 85

120

RBG-602DJ102S

3300

450

55

6500

35 ~ 45

80

RBG-603DJ103S

2200

310

35

5000

10 ~ 20

40

 

Bentuk kimia: SrMgAl4O8: Eu2 + Dy3 + 

Karakteristik:  
1. pigmen foto-luminescent nduweni fitur cahya lan durasi sing dhuwur. (Contone: DIN67510 bisa mencorong 10000 menit).

2. bisa tahan entheng tanpa tuwa lan stabilitas kimia (bisa digunakake luwih saka sepuluh taun)

3. Sampeyan ora beracun lan irradiation gratis; lan ora bisa ngalami inflamasi lan ora njeblug. Dadi, minangka jinis bahan luminous anyar kanthi perlindungan lingkungan.

4. pigmen foto-luminescent gampang digunakake lan bisa digunakake kanthi wiyar.

5. Akeh warna sing mencorong: kuning-ijo, biru-ijo, biru-biru, violet, lan uga kuning, abang lan putih liyane.

6. Dibandhingake pigmen-luminescent foto tradisional, kanthi nggunakake grafik (meja), kita bisa ndeleng manawa ana warna pigmen foto-luminescent saka perusahaan sing digawe saka langka bumi luwih akeh tinimbang bubuk luminescent sulfida.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita