• waterproof Photoluminescent pigment

    pigmen Photoluminescent anti banyu

    Cahya anti banyu ing bubuk gelap sing diatur kanggo cat cemlorot uga diarani pigmen luminescent anti banyu, bubuk glow anti banyu, bubuk neon utawa pigmen neon, yaiku bubuk sinar polong sing dawa sawise mlorok pigmen fotoluminescent sing dawa yaiku bubuk sinar polosium aluminate adhedhasar kanthi nyerep macem-macem lampu sing katon lan bisa diulang maneh. Produk kasebut ora ngemot unsur radiasi lan bisa nyebarake kanthi rata minangka tambahan ing jaman transparan ...
  • Yellow-Green Photoluminescent Pigment

    Pigmen Photoluminescent Kuning-Hijau

    Produk kasebut ora ngemot unsur-unsur radiasi lan bisa merata dadi aditif ing antarane agen transparan kayata lapisan, tinta, cat, plastik, sereal, gelas, serat kanggo ngaktifake fungsi polusi agen. Pigmen saka jinis kasebut njupuk kanthi warna alami ing papan sing padhang lan nerbitake macem-macem warna ing pepeteng.
  • Super long after-glow Photoluminescent Pigment

    Pigmen Photoluminescent Super dawa sawise glow

    Bubuk luminescent super-glow sing paling gedhe duwe karakteristik terang lan super sing dawa banget, kanthi aspek kinerja lan rasio paling apik ing China, Produk ora ngemot unsur-unsur terpancar lan bisa roto-roto nyebar minangka tambahan ing antarane agen transparan kayata lapisan , tinta, cat, plastik, sereal, kaca, serat kanggo ngaktifake fungsi emitasi agen. pigmen saka jinis kasebut njupuk warna alami ing papan sing padhang lan ngetokake macem-macem warna ing pepeteng.
  • Long after-glow Photoluminescent Pigment

    Pigmen Photoluminescent dawa sawise glow

    Pigmen fotoluminescent sing dawa-suwe yaiku serbuk lumenous aluminate aluminate bisa ngasilake cahya kanthi nyerep macem-macem lampu sing katon lan bisa dienggo bola-bali. Produk kasebut ora ngemot unsur-unsur radiasi lan bisa merata dadi aditif ing antarane agen transparan kayata lapisan, tinta, cat, plastik, sereal, gelas, serat kanggo ngaktifake fungsi polusi agen. Pigmen saka jinis kasebut njupuk kanthi warna alami ing papan sing padhang lan nerbitake macem-macem warna ing pepeteng.
  • Fast excited Photoluminescent Pigment

    Pigmen Photoluminescent sing bungah banget

    Pigmen foto-luminescent sing dawa sawise bisa Nyuda cahya kanthi nyerep macem-macem lampu sing katon lan bisa digunakake bola-bali. Produk kasebut ora ngemot unsur-unsur radiasi lan bisa merata dadi aditif ing antarane agen transparan kayata lapisan, tinta, cat, plastik, sereal, gelas, serat kanggo ngaktifake fungsi emitasi agen.
    Pigmen jinis kasebut njupuk warna alami ing papan sing padhang lan ngetokake macem-macem lampu ing pepeteng. Bisa digunakake kanggo lampu sing muncul, tandha indikasi lan perhiasan.
  • Fast excited series luminescent pigment

    Pigmen luminescent kanthi cepet

    Spesialisasi pigmen luminescent luminescent berprestasi sing gampang banget, radio-kinerja berkualitas tinggi kanthi spesifik kaya ing ngisor iki warna Glow: Produk Produk kuning-ijo Spesifikasi / kode Luminance (mcd / m2) Sawise wektu Minimal Ukuran partikel (ing um D50) Partikel maksimal diameteripun 1 Min 10 Min 60 Min Dmax (um) <RBG-60DJ101S 'RBG-601DJ101S 4000 650 65 8000 75 ~ 85 120 RBG-602DJ102S 3300 450 ...
  • Waterproof Glow In The Dark Powder For Glow In The Dark Paint

    Cahya anti banyu ing Werna Gelap Kanggo Sumunar ing cat Sing Gelap

    Lampu dhuwur lan durasiLuwih saka sepuluh taun uripNon-beracun lan ora mbebayaniYo-ijo, biru-ijo, voilet langit-biru dll.
  • Photoluminescent Powder For Water Based Glow In The Dark Paint

    Bubuk Photoluminescent Kanggo Sumbangan Batin Banyu ing Cat Sing Gelap

    Cahya basis anti banyu ing bubuk gelap ditrapake kanggo nggunakake cat adhedhasar banyu, dheweke duwe ukuran partikel sing cocog kanggo nggawe cat lan tahan banyu sing paling apik, duwe fitur kaya ing ngisor iki: Proses anti banyu kanggo cat adhedhasar apa, resistensi banyu stabil.
  • Strontium (Sr) Aluminum Photoluminescent Pigment

    Pigmen Photoluminescent Strontium (Sr) Aluminium

    Produk kasebut ora ngemot unsur-unsur radiasi lan bisa merata dadi aditif ing antarane agen transparan kayata lapisan, tinta, cat, plastik, sereal, gelas, serat kanggo ngaktifake fungsi emitasi agen.