2020 film Photoluminescent anyar

Keterangan Singkat:

2020 film Photoluminescent anyar PVC Film Luminance data Jenis plate: plate: PVC Photoluminescent film Pelekat Kanthi adesif mburi. Werna: Mencorong: Kelir kuning-ijo film: 0.35mm 0.35mm 0.40mm 0.40mm Jembar Standard 1240mm Werna cemlorot: Length Kuning-ijo Max 25M, 45M, utawa miturut pilihan sampeyan Lumahing Slight warna kuning, permukaan sing kasar utawa permukaan sing mulus kanggo panjaluk sing Sampeyan Luwih luwih saka 5 taun Fitur kanggo nyithak digital, ...


Detail Produk

Tag Product

2020 film Photoluminescent anyar

Data spesifikasi Luminance Film PVC

Jinis piring: Film PVC Photoluminescent
Kasedhiya Kanthi mburi adesif.
Werna: Mencorong: kuning-ijo
Kandhange film: 0,35mm 0,35mm 0,40mm 0,40mm
Jembar standar 1240mm
Werna cemlorot: Kuning-ijo
Length Max 25M, 45M, utawa miturut pilihan sampeyan
Lumahing Werna kuning sing rada tipis, permukaan kasar utawa permukaan sing mulya miturut panjaluk sampeyan
Urip beting Luwih saka 5 taun
Fitur Cocog kanggo nyithak digital, percetakan inkjet lan percetakan layar sutra, lsp.
 Tes Luminance Kanggo saben model YML-Y40JH YML-Y60JH YML-Y80JH YML-Y10JH
Cara uji coba  DIN67510 part 1 DIN67510 Part 1 Din67510 bagean 1 Din67510 bagean 1
Luminance sawise 10minutes  Mcd / m2 105 160 200 246
Luminance sawise 60minutes Mcd / m2 12 20 26 30
Wektu pengurangan ing mintues 740 950 1020 1100

Cathetan: data ing ndhuwur bakal diganti yen warna sing murup disusun kanthi warna biru-ijo utawa biru langit.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita