Pebbles luminescent plastik

Keterangan Singkat:

Krikil lumincent plastik plastik kobbin sing wangi digawe saka watu digawe saka wong, adhedhasar pigmen Photoluminescent lan resin sintetik khusus. Nalika kapapar sumber cahya, pigmen fotoluminescent ing cobblestone Luminous dadi bungah lan cemlorot ing peteng kanthi wiwitan, banjur nyuda alon-alon sewengi. Kincir kasebut paling apik ing wilayah sing peteng, ing endi sumber cahya sing kaya ruangan kayata lampu jalan lan rembulan ora ana. Fitur Mencorong ing peteng & awake dhewe ...


Detail Produk

Tag Product

Kerikil luminescent plastik

Plumbing plastik luminous plastik minangka watu cemlorot buatan manungsa, adhedhasar pigmen Photoluminescent lan resin sintetik khusus. Nalika kapapar sumber cahya, pigmen fotoluminescent ing cobblestone Luminous dadi bungah lan cemlorot ing peteng kanthi wiwitan, banjur nyuda alon-alon sewengi. Kincir kasebut paling apik ing wilayah sing peteng, ing endi sumber cahya sing kaya ruangan kayata lampu jalan lan rembulan ora ana.

Fitur Mencorong ing peteng lan awake dhewe sumunarAkeh warna sing mencorong: kuning-ijo, biru-ijo lan langit-biru dll.Werna wektu sing apik ing warna putih, kuning, ijo, biru, jambon lan sapiturute.Wektu cemlorot super suwe: luwih saka 8 jam

Kanggo paket hadiah promosi: kertu header utawa tas FOY utawa selaras

Non-beracun, ora mbebayani, Free-radioaktivitas.

Kanthi persetujuan sertifikat EN71 Eropa & REACH

Titik sing didol utamane: wujud sing apik, warna sing mencorong lan warna wektu awan

Spesifikasi Utama
jeneng lengkap cemlorot adhedhasar plastik ing cobblestone peteng
Aplikasi Dekorasi ganden, dekorasi jalur, dekorasi toko busanaRockery, Kembangpot, lanskap pot.Akuarium, pelangi, hiasan jar jarLantai blumbang, dekorasi tembok, dekorasi taman langit-langit dll.
Ukuran sing populer Ukuran kasedhiya (telung ukuran ukuran ing pebbleshape)

A, YML-Stone-A 2,5 cm (L) * 1.50cm (W) * 1,00cm (H) 3.2g / kerikil

B, YML-Stone-B 4.0cm (L) * 2.80cm (W) x 1.20cm (H) 8.7g / kerikil

C, YML-Stone-C 4.3cm (L) * 3.50cm (W) x 1.00cm (H) 7.2g / kerikil

Werna wektu awan ijo cahya, jambon, kuning, biru lsp.
Kasedhiya warna cemlorot kuning-ijo, ijo-ijo, biru-biru
Tes luminance DIN67510 Bagean siji
Nilai wektu tes

dhisikan

5minute

luminance mcd / m3

3000

320

Sawise wektu        luwih saka 3000mintes
Paket:  Polybag nganggo karton ing njaba: 15kg / karton: 24 * 30 * 36cm.

A, YML-Watu-A

B, YML-Watu-B

C, YML-Watu-C


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita