• Photoluminescent granules for EPDM Playground

    Granul Photoluminescent kanggo EPDM Playground

    Butiran plastik khusus kanggo landasan pacu EPDM minangka produk anyar sing dikembangake dening perusahaan kita miturut syarat pasar saiki kanggo landasan pacu karet lan aplikasi saka produk bercahaya long afterglow.Produk kasebut ora mung nduweni kinerja partikel EPDM konvensional, nanging uga nduweni karakteristik luminescence.Produk iki bisa tahan kanggo 3 ~ 10 jam sawise nyerep cahya kanggo 5 ~ 15 menit.Iku ndadekake kaendahan lingkungan lan nambah atmosfer anget lan sepi kanggo stadion landasan pacu ing wayah wengi.Menapa malih, iku bisa terus-terusan cahya munggah ing cilik saka Gagal daya dadakan lan ora lampu listrik, lan bisa muter peran panuntun dhumateng safety lan evakuasi darurat.Wis kinerja stabil, kompatibilitas kuwat lan efek luminous apik.Iku nambah titik sade anyar kanggo produk landasan pacu conventional lan ndadekke kesempatan bisnis Unlimited lan nilai bisnis Unlimited.

    Spesifikasi:

    Bahan: TPU + Photoluminescent pigmen
    Aluminium Strontium bubuk luminescent + poliuretan elastis
    Ukuran partikel: 2-4mm
    Kapadhetan: 1.3 ~ 1.5
    Rintangan cuaca: 5 ~ 8 taun
    data luminescent:
    10 menit>400mcd/㎡,
    60 mnt > 50mcd/㎡.
    Miturut DIN 67510-1, lampu D65, 1000LX, metu: 10 menit
    Packing: 25 kg/kraft tas
    Kelas produk lan kode barang:

    TPU-30L: Isi Photoluminescent: 30%
    Konten TPU-40M Photoluminescent: 40%
    Konten TPU-50G Photoluminescent: 50%


    Fitur produk:
    1, luminescence terus-terusan sawise panyerepan cahya: werna padhang: cahya ijo kuning, cahya biru-ijo, cahya biru langit
    2, Digunakake kanthi akeh: bisa nggunakake kabeh jinis papan: taman kanak-kanak;Rumput sekolah, landasan pacu stadion, dekorasi interior, desain taman, alun-alun, lapangan fitness, bengkel produksi lan liya-liyane

    Cathetan: Amarga produk digawe saka poliuretan, disaranake sampeyan nggunakake adesif EPDM poliuretan minangka binder.Sampeyan uga dianjurake kanggo nolak sinar ultraviolet lan nyegah kuning.
  • Polished luminescent glazed cobblestone produced by new process

    Polesan luminescent gilap cobblestone diprodhuksi dening proses anyar

    Kerikil polesan bercahaya, uga dikenal minangka terrazzo bercahaya, cedhak banget karo terrazzo nyata.Dheweke ora duwe sudhut lan sudhut, lan ukurane bisa disesuaikan.Padha digunakake luwih akeh.Padha bisa diaspal bebarengan karo pebbles paving conventional, lan bisa diselehake ing bathtub tanpa harming iwak cilik.Non beracun lan ora mbebayani ora radioaktivitas.Nduwe sertifikat sing diakoni dening panguwasa.

    Photoluminescent cobblestone (glazed, wangun unsharp)
    Fitur:
    Teknologi anyar nduweni luminescence sing luwih apik, biaya sing luwih murah lan penampilan sing luwih alami
    Mencorong ing pepeteng & sumunar ing peteng

    Macem-macem werna Glowing: kuning-ijo, biru-ijo lan langit-biru etc.

    Smart Pesona lengkap saka wangun cobblestone, Ora desain burr.

    Wektu cahya sing suwe banget: luwih saka 8 jam

    Kanggo promosi hadiah Packing: kertu header beda utawa tas FOY utawa selaras

    Non-beracun, ora mbebayani, Free-radioactivity.

    Kanthi persetujuan sertifikat EN71 & REACH Eropa

    Titik sade utamane: Wangun sing apik, warna sing mencorong

    Spesifikasi Utama
    jeneng lengkap

    Glazed adhedhasar cemlorot ing cobblestone peteng

    Aplikasi

    Dekorasi taman, dekorasi dalan, dekorasi toko gaun
    Rockery, Pot Bunga, Pot lanskap,
    Aquarium, fishbowl, hiasan jar iwak
    Lantai kolam renang, dekorasi tembok, dekorasi taman langit-langit dll.

    Ukuran kasedhiya

    10*20*30mm, karo wangun kerikil

    Werna wektu awan: Putih alami
    Kasedhiya warna glow kuning-ijo, bue-ijo, biru langit
    Tes luminance DIN67510 Bagean siji


    Wektu Afterglow Luwih saka 1000 menit
    Packing: 15kg-30kg / karton utawa miturut requirments klien.
  • glow pathway gravel

    gravel pathway

    watu rhombic luminescent "Wujud Diamond, geometri poligon Luwih ditrapake kanggo trotoar kerikil, trotoar permeabel, trotoar permeabel, dalan fitness taman, landasan pacu, jalur rekreasi adhedhasar resin luwih cocog kanggo nggawe marmer lan terrazzo buatan, papan meja buatan liyane dll. . Luwih gampang kanggo ikatan karo resin non-regular wangun kerikil intensitas sing luwih dhuwur lan tahan cuaca sing luwih apik, "jeneng lengkap Resin adhedhasar watu luminescent Ukuran kasedhiya A: 3 ~ 5MM, B: 7 ~ 10MM, ...
  • luminescent polished glazed pebble

    luminescent polesan krikil gilap

    Kerikil polesan bercahaya, uga dikenal minangka terrazzo bercahaya, cedhak banget karo terrazzo nyata.Dheweke ora duwe sudhut lan sudhut, lan ukurane bisa disesuaikan.Padha digunakake luwih akeh.Padha bisa diaspal bebarengan karo pebbles paving conventional, lan bisa diselehake ing bathtub tanpa harming iwak cilik.Non beracun lan ora mbebayani ora radioaktivitas.Nduwe sertifikat sing diakoni dening panguwasa.Photoluminescent cobblestone (glazed, unsharp wangun) Fitur: Glowing in the dark &...
  • Plastic luminescent Pebbles

    Plastik Luminescent Pebbles

    Plastik luminescent pebbles Plastik luminescent cobblestone minangka watu mencorong buatan manungsa, adhedhasar pigmen Photoluminescent lan resin sintetik khusus.Nalika kapapar sumber cahya, pigmen photoluminescent nang Luminous cobblestone dadi bungah lan cemlorot ing peteng kanthi wiwitane kuwat banget, banjur suda alon-alon sewengi.Cahya katon paling apik ing wilayah sing peteng, ing ngendi sumber cahya sekitar kayata lampu dalan lan cahya rembulan ora ana.Fitur Glowing in the dark & ​​self...
  • Glazed Glow In The Dark Beads

    Glazed Glow In The Dark Beads

    Photoluminescent Round beads (glazed ing 3mm & 5mm manik-manik) Kabeh awak padhang Telung werna mencorong kasedhiya wangun manik bunder pinter kakiyatan luwih dhuwur lan luwih tahan Cuaca, Non-lumed, Cocog dekorasi Lanskap Ora mambu, lumahing reresik High atose, Ramah lingkungan, resistance abrasion Utamane titik sade: Wangun Bunder apik, manik-manik lengkap mencorong Spesifikasi Utama jeneng lengkap Glazed adhedhasar glow ing manik-manik bunder peteng Aplikasi Dekorasi Ganden, pathway de...
  • Glow In The Dark Pebbles (Gglazed, Full Charm Pebble Shape)

    Glow In The Dark Pebbles (Gglazed, Full Charm Pebble Shape)

    Glowing in the dark & ​​self-luminous in the darkVarious Warna mencorong: kuning-ijo, biru-ijo lan langit-biru etc.Smart Pesona lengkap wangun cobblestone, Ora ana desain burr.
  • Glazed Glow Pebbles

    Glazed Glow Pebbles

    Glowing in the dark & ​​self-luminous in the darkVarious Glowing werna: kuning-ijo, biru-ijo lan langit-biru etc.Wonderful wektu dina werna putih, kuning, ijo, biru, Jambon etc.
  • Luminescent Gravel Irregular luminescent stones

    Kerikil Luminescent Batu luminescent ora teratur

    kerikil gilap sing cerah, Digunakake ing marmer buatan, Selidstone buatan, terrazzo, disk akuarium, bonsai, kolam renang, dekorasi, lsp.
  • Photoluminescent Cobblestone

    Photoluminescent Cobblestone

    Glowing in the dark & ​​self-luminous in the darkVarious Glowing werna: kuning-ijo, biru-ijo lan langit-biru etc.Wonderful wektu dina werna putih, kuning, ijo, biru, Jambon etc.
  • Plastic photoluminescent cobblestone

    Plastik photoluminescent cobblestone

    Uga disebut: watu cemlorot, kerikil cemlorot, watu glow in the dark, watu cemlorot, watu cemlorot
  • Resin Based Luminous Gravel

    Resin Based Luminous Gravel

    Kerikil adhedhasar resin luwih cocok kanggo nggawe marmer lan terrazzo buatan, papan meja buatan liyane, lsp.
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2