• Photoluminescent Cobblestone

    Cobblestone Photoluminescent

    Mencorong ing warna-warni peteng lan awake dhewe ing warna-warni sing katon cemlorot warna-warni: kuning-ijo, biru-ijo lan langit-langit etc.
  • Plastic luminescent Pebbles

    Pebbles luminescent plastik

    Krikil lumincent plastik plastik kobbin sing wangi digawe saka watu digawe saka wong, adhedhasar pigmen Photoluminescent lan resin sintetik khusus. Nalika kapapar sumber cahya, pigmen fotoluminescent ing cobblestone Luminous dadi bungah lan cemlorot ing peteng kanthi wiwitan, banjur nyuda alon-alon sewengi. Kincir kasebut paling apik ing wilayah sing peteng, ing endi sumber cahya sing kaya ruangan kayata lampu jalan lan rembulan ora ana. Fitur Mencorong ing peteng & awake dhewe ...
  • Plastic photoluminescent cobblestone

    Kobblestone fotoluminescent plastik

    Uga diarani: watu cemlorot, kerikil cemlorot, cemlorot ing watu gelap, watu sumilap, cobblestone bercahaya