• Photoluminescent granules for EPDM Playground

    Granul Photoluminescent kanggo EPDM Playground

    Butiran plastik khusus kanggo landasan pacu EPDM minangka produk anyar sing dikembangake dening perusahaan kita miturut syarat pasar saiki kanggo landasan pacu karet lan aplikasi saka produk bercahaya long afterglow.Produk kasebut ora mung nduweni kinerja partikel EPDM konvensional, nanging uga nduweni karakteristik luminescence.Produk iki bisa tahan kanggo 3 ~ 10 jam sawise nyerep cahya kanggo 5 ~ 15 menit.Iku ndadekake kaendahan lingkungan lan nambah atmosfer anget lan sepi kanggo stadion landasan pacu ing wayah wengi.Menapa malih, iku bisa terus-terusan cahya munggah ing cilik saka Gagal daya dadakan lan ora lampu listrik, lan bisa muter peran panuntun dhumateng safety lan evakuasi darurat.Wis kinerja stabil, kompatibilitas kuwat lan efek luminous apik.Iku nambah titik sade anyar kanggo produk landasan pacu conventional lan ndadekke kesempatan bisnis Unlimited lan nilai bisnis Unlimited.

    Spesifikasi:

    Bahan: TPU + Photoluminescent pigmen
    Aluminium Strontium bubuk luminescent + poliuretan elastis
    Ukuran partikel: 2-4mm
    Kapadhetan: 1.3 ~ 1.5
    Rintangan cuaca: 5 ~ 8 taun
    data luminescent:
    10 menit>400mcd/㎡,
    60 mnt > 50mcd/㎡.
    Miturut DIN 67510-1, lampu D65, 1000LX, metu: 10 menit
    Packing: 25 kg/kraft tas
    Kelas produk lan kode barang:

    TPU-30L: Isi Photoluminescent: 30%
    Konten TPU-40M Photoluminescent: 40%
    Konten TPU-50G Photoluminescent: 50%


    Fitur produk:
    1, luminescence terus-terusan sawise panyerepan cahya: werna padhang: cahya ijo kuning, cahya biru-ijo, cahya biru langit
    2, Digunakake kanthi akeh: bisa nggunakake kabeh jinis papan: taman kanak-kanak;Rumput sekolah, landasan pacu stadion, dekorasi interior, desain taman, alun-alun, lapangan fitness, bengkel produksi lan liya-liyane

    Cathetan: Amarga produk digawe saka poliuretan, disaranake sampeyan nggunakake adesif EPDM poliuretan minangka binder.Sampeyan uga dianjurake kanggo nolak sinar ultraviolet lan nyegah kuning.
  • luminescent fire emergency evacuation plan

    rencana evakuasi darurat kebakaran luminescent

    Rencana evakuasi darurat geni luminescent biasane dicithak dening film luminescent perusahaan kita, piring luminescent utawa piring logam bercahaya, sing bisa dicithak miturut kabutuhan nyata.Bahan kita duwe padhang padhang sing apik, gampang dicithak, ora gampang luntur lan tahan api.Uga bisa nyedhiyakake fungsi indikasi tanpa sumber daya ing darurat, yaiku perlindungan ijo lan lingkungan.
  • Polished luminescent glazed cobblestone produced by new process

    Polesan luminescent gilap cobblestone diprodhuksi dening proses anyar

    Kerikil polesan bercahaya, uga dikenal minangka terrazzo bercahaya, cedhak banget karo terrazzo nyata.Dheweke ora duwe sudhut lan sudhut, lan ukurane bisa disesuaikan.Padha digunakake luwih akeh.Padha bisa diaspal bebarengan karo pebbles paving conventional, lan bisa diselehake ing bathtub tanpa harming iwak cilik.Non beracun lan ora mbebayani ora radioaktivitas.Nduwe sertifikat sing diakoni dening panguwasa.

    Photoluminescent cobblestone (glazed, wangun unsharp)
    Fitur:
    Teknologi anyar nduweni luminescence sing luwih apik, biaya sing luwih murah lan penampilan sing luwih alami
    Mencorong ing pepeteng & sumunar ing peteng

    Macem-macem werna Glowing: kuning-ijo, biru-ijo lan langit-biru etc.

    Smart Pesona lengkap saka wangun cobblestone, Ora desain burr.

    Wektu cahya sing suwe banget: luwih saka 8 jam

    Kanggo promosi hadiah Packing: kertu header beda utawa tas FOY utawa selaras

    Non-beracun, ora mbebayani, Free-radioactivity.

    Kanthi persetujuan sertifikat EN71 & REACH Eropa

    Titik sade utamane: Wangun sing apik, warna sing mencorong

    Spesifikasi Utama
    jeneng lengkap

    Glazed adhedhasar cemlorot ing cobblestone peteng

    Aplikasi

    Dekorasi taman, dekorasi dalan, dekorasi toko gaun
    Rockery, Pot Bunga, Pot lanskap,
    Aquarium, fishbowl, hiasan jar iwak
    Lantai kolam renang, dekorasi tembok, dekorasi taman langit-langit dll.

    Ukuran kasedhiya

    10*20*30mm, karo wangun kerikil

    Werna wektu awan: Putih alami
    Kasedhiya warna glow kuning-ijo, bue-ijo, biru langit
    Tes luminance DIN67510 Bagean siji


    Wektu Afterglow Luwih saka 1000 menit
    Packing: 15kg-30kg / karton utawa miturut requirments klien.
  • Fast excited Photoluminescent Pigment

    Cepet bungah Photoluminescent Pigmen

    Pigmen foto-luminescent sing dawa-sawise cemlorot bisa Mancarake cahya kanthi nyerep macem-macem lampu sing katon lan bisa digunakake bola-bali.Produk kasebut ora ngemot unsur radiasi lan bisa disebarake kanthi merata minangka aditif ing antarane agen transparan kayata lapisan, tinta, cat, plastik, sereal, kaca, serat kanggo ngaktifake fungsi emitting agen kasebut.
    Pigmen saka jinis kasebut njupuk warna alami ing papan sing padhang lan mancarake macem-macem warna lampu ing peteng.Bisa digunakake kanggo cahya sing muncul, tandha indikasi lan hiasan.
  • glow pathway gravel

    gravel pathway

    watu rhombic luminescent "Wujud Diamond, geometri poligon Luwih ditrapake kanggo trotoar kerikil, trotoar permeabel, trotoar permeabel, dalan fitness taman, landasan pacu, jalur rekreasi adhedhasar resin luwih cocog kanggo nggawe marmer lan terrazzo buatan, papan meja buatan liyane dll. . Luwih gampang kanggo ikatan karo resin non-regular wangun kerikil intensitas sing luwih dhuwur lan tahan cuaca sing luwih apik, "jeneng lengkap Resin adhedhasar watu luminescent Ukuran kasedhiya A: 3 ~ 5MM, B: 7 ~ 10MM, ...
  • luminescent polished glazed pebble

    luminescent polesan krikil gilap

    Kerikil polesan bercahaya, uga dikenal minangka terrazzo bercahaya, cedhak banget karo terrazzo nyata.Dheweke ora duwe sudhut lan sudhut, lan ukurane bisa disesuaikan.Padha digunakake luwih akeh.Padha bisa diaspal bebarengan karo pebbles paving conventional, lan bisa diselehake ing bathtub tanpa harming iwak cilik.Non beracun lan ora mbebayani ora radioaktivitas.Nduwe sertifikat sing diakoni dening panguwasa.Photoluminescent cobblestone (glazed, unsharp wangun) Fitur: Glowing in the dark &...
  • Photoluminescent Master Batch

    Photoluminescent Master Batch

    Napa Pilih Glow ing masterbatch tinimbang bubuk sing cerah?

    Gravitasi spesifik wêdakakêna luminous luwih dhuwur, bakal mapan yen dicampur langsung karo resin.
    Gampang gesekan sajrone proses injeksi supaya produk dadi ireng.
    Masterbatch duwe kompatibilitas sing luwih apik amarga operator sing padha karo masterbatch lan produk plastik sing padhang eksklusif.
    Cemlorot ing masterbatch peteng duwe dispersi lan daya pewarna sing luwih apik.
    Wêdakakêna luminous nduweni panyerepan banyu sing dhuwur, dene masterbatch bisa nyuda kanthi efektif.
    Luwih gampang kanggo ngetung rasio dosis, masterbatch katon granula sing padha karo resin supaya bisa njanjeni akurasi timbangan.
    7) Ramah lingkungan, nggunakake masterbatch bisa nyegah polusi bledug, apik kanggo kesehatan operator.


    Pelet plastik photoluminescent kita utamane kanggo resin tartamtu kayata PP, PE, ABS, PC, PVC lan sapiturute. Persentase standar saka pigmen photoluminescent ing pelet plastik photoluminescent yaiku saka 20% nganti 50%.Padhang lan wektu afterglow saka produk rampung sampeyan bisa diatur dhewe kanthi nambah resin liyane menyang senyawa.
  • High cost performance printable photoluminescent film for digital print and plotter cut and screen print

    Film photoluminescent sing bisa dicetak kanthi biaya dhuwur kanggo cetakan digital lan potongan plotter lan cetak layar

    Film photoluminescent sing bisa dicetak kanthi biaya dhuwur kanggo cetakan digital lan potongan plotter lan cetak layar
    Film cemlorot iki minangka kinerja biaya dhuwur, bisa dicithak kanggo print digital lan printing layar lan uga pas kanggo potongan plotter, luminance sing beda bisa diatur miturut syarat sampeyan, PVC, PET, Akrilik dll.
    Film photoluminescent minangka produk luminescent sing diprodhuksi ing basis pigmen photoluminescent, Iku film photoluminescent digawe saka plastik alus, digawe karo kertas adesif, nontoxic lan aman.Ora ngemot unsur radioaktif lan ditondoi kanthi panyerepan cahya sing cepet.
  • Luminescent glaze tile for emergency escape system

    Kothak glaze luminescent kanggo sistem uwal darurat

    Pegangan tangga bercahaya Lantai jubin bercahaya sing dipasang dadi bahan utama pratandha evakuasi darurat Instalasi siji-sijine, daur ulang permanen, siklus urip super dawa Fitur produk. pangayoman, non-beracun, aman, non-radioaktif Suhu dhuwur, suhu kurang lan tahan cuaca Urip layanan super dawa, 5...
  • Customized luminescent anti slip stair strip

    Strip tangga anti slip luminescent khusus

    Strip anti-skid long afterglow dirancang lan diprodhuksi khusus kanggo sampeyan.Produk kasebut ora mung nduweni fungsi anti-skid lan dekoratif konvensional, nanging uga nuduhake cara kanggo urip ing kahanan darurat.Proses produksi maju, perlindungan lingkungan, tahan geni lan antiskid, lan permukaan cat tahan lama lan ora tiba.Ketemu syarat kualitas sing relevan.
  • Photoluminescent PVC Rigid Boards

    Papan Kaku PVC Photoluminescent

    Pemeriksaa data teknis ditindakake adhedhasar standar sing relevan sing kasebut.
  • Plastic luminescent Pebbles

    Plastik Luminescent Pebbles

    Plastik luminescent pebbles Plastik luminescent cobblestone minangka watu mencorong buatan manungsa, adhedhasar pigmen Photoluminescent lan resin sintetik khusus.Nalika kapapar sumber cahya, pigmen photoluminescent nang Luminous cobblestone dadi bungah lan cemlorot ing peteng kanthi wiwitane kuwat banget, banjur suda alon-alon sewengi.Cahya katon paling apik ing wilayah sing peteng, ing ngendi sumber cahya sekitar kayata lampu dalan lan cahya rembulan ora ana.Fitur Glowing in the dark & ​​self...