• luminescent fire emergency evacuation plan

    rencana evakuasi darurat geni

    Rencana pengungsi darurat darurat biasane dicithak dening film luminous perusahaan, piring luminescent utawa piring logam lumin, sing bisa dicithak miturut kabutuhan nyata. Bahan-bahan kita duwe padhang lumayan apik, gampang dicithak, ora gampang luntur lan retardan nyala. Uga bisa nyedhiyakake fungsi indikasi tanpa tenaga listrik nalika darurat, yaiku ijo lan perlindungan lingkungan.
  • waterproof Photoluminescent pigment

    pigmen Photoluminescent anti banyu

    Cahya anti banyu ing bubuk gelap sing diatur kanggo cat cemlorot uga diarani pigmen luminescent anti banyu, bubuk glow anti banyu, bubuk neon utawa pigmen neon, yaiku bubuk sinar polong sing dawa sawise mlorok pigmen fotoluminescent sing dawa yaiku bubuk sinar polosium aluminate adhedhasar kanthi nyerep macem-macem lampu sing katon lan bisa diulang maneh. Produk kasebut ora ngemot unsur radiasi lan bisa nyebarake kanthi rata minangka tambahan ing jaman transparan ...
  • Subway Evacuation Nails

    Kuku Pengungsian Subway

    Kuku Pengungsian Subway Keperluan bahan kanggo tandha-tandha evakuasi geni (1) Diwenehi standar nasional 304 × plate stainless steel, logam stainless steel metallurgy suhu dhuwur lan tekanan tekanan siji-wektu. Gambar lan teks permukaan dicap lan dicemplungake, lan teduh dilapisi bahan nyimpen cahya. (2) Bahan panyimpenan entheng bakal awujud bahan sing dawa, sing isih bisa madhangi dhewe nalika katrangan lumahing ilang utawa mudhun. Cahya mandhiri ...
  • Photoluminescent Vinyl Tape/Film

    Tipe Vinyl Photoluminescent / Film

    Film / tape fotoluminescent duwe efek sing apik kanggo nyimpen cahya sing katon lan cemlorot. Sawise nyerep cahya sing katon nganti 10 nganti 30 menit, dheweke bisa surem ing wayah awan nganti 10 jam paling ora. Lan bisa bola-bali bisa disimpen lan proses mencorong. Lan padha duwe kinerja apik kanggo tahan cuaca kanthi ora beracun lan ora mbebayani lan ora ana radioaktif. Film luminescent kanthi adesif dhewe bisa digunakake ing lumahing peralatan utawa artikel sing beda-beda, sing digunakake padha karo papan keras, malah luwih gampang. Kayata bisa dipotong dadi pirang-pirang jinis bentuk utawa tandha lan dilebokake menyang papan sing dibutuhake.
  • Photoluminescent Masterbatch

    Photoluminescent Masterbatch

    Sugeng ing kelompok master master plastik plastik Luminescent peteng. Batch master plastik luminescent minangka jinis pelet plastik sing duwe ciri-ciri murup mandiri. Kanthi injeksi, ekstrusi lan cetakan, sampeyan bisa nggunakake pelet plastik fotoluminescent kanthi langsung kanggo nggawe produk plastik sing padhang.O pelet plastik fotoluminescent utamane kanggo resin tartamtu kayata PP, PE, ABS, PC, PVC, lan liyane persentase standar pigmen fotoluminescent. ing fotoluminescent ...
  • Yellow-Green Photoluminescent Pigment

    Pigmen Photoluminescent Kuning-Hijau

    Produk kasebut ora ngemot unsur-unsur radiasi lan bisa merata dadi aditif ing antarane agen transparan kayata lapisan, tinta, cat, plastik, sereal, gelas, serat kanggo ngaktifake fungsi polusi agen. Pigmen saka jinis kasebut njupuk kanthi warna alami ing papan sing padhang lan nerbitake macem-macem warna ing pepeteng.
  • Luminescent Gravel Irregular luminescent stones

    Watu Luminescent Gravel Irregular ora lumayan

    kerikil sing nggilap, Digunakake kanthi nganggo marmer buatan, Selidstone buatan, terrazzo, disk akuarium, bonsai, kolam renang, dekorasi, lan sapiturute.
  • Glow In The Dark Film

    Ngramut Ing Film Peteng

    Film PVC Photoluminescent Slamet adhesive ing film peteng, film neon, Luminescent foil Film fotoluminescent PVC minangka produk luminescent sing diasilake adhedhasar pigmen fotoluminescent, Iku film fotoluminescent digawe saka plastik alus, digawe karo kertas adesif, nontoxic lan ora mbebayani. Ora ngemot unsur radioaktif lan ditondoi kanthi nyerep cahya cepet. arrangedsuit kanggo nyithak sutra lan print Ink-jet ...
  • Super long after-glow Photoluminescent Pigment

    Pigmen Photoluminescent Super dawa sawise glow

    Bubuk luminescent super-glow sing paling gedhe duwe karakteristik terang lan super sing dawa banget, kanthi aspek kinerja lan rasio paling apik ing China, Produk ora ngemot unsur-unsur terpancar lan bisa roto-roto nyebar minangka tambahan ing antarane agen transparan kayata lapisan , tinta, cat, plastik, sereal, kaca, serat kanggo ngaktifake fungsi emitasi agen. pigmen saka jinis kasebut njupuk warna alami ing papan sing padhang lan ngetokake macem-macem warna ing pepeteng.
  • Long after-glow Photoluminescent Pigment

    Pigmen Photoluminescent dawa sawise glow

    Pigmen fotoluminescent sing dawa-suwe yaiku serbuk lumenous aluminate aluminate bisa ngasilake cahya kanthi nyerep macem-macem lampu sing katon lan bisa dienggo bola-bali. Produk kasebut ora ngemot unsur-unsur radiasi lan bisa merata dadi aditif ing antarane agen transparan kayata lapisan, tinta, cat, plastik, sereal, gelas, serat kanggo ngaktifake fungsi polusi agen. Pigmen saka jinis kasebut njupuk kanthi warna alami ing papan sing padhang lan nerbitake macem-macem warna ing pepeteng.
  • Photoluminescent Cobblestone

    Cobblestone Photoluminescent

    Mencorong ing warna-warni peteng lan awake dhewe ing warna-warni sing katon cemlorot warna-warni: kuning-ijo, biru-ijo lan langit-langit etc.
  • Photoluminescent Exit Signs

    Tandha Exit Photoluminescent

    Spesifikasi lan Ukuran referensi dhewe lan ukuran referensi Kode standar DIN67510 Bagian I & IV New York City Standar Rujukan Kode Pembuatan RS 6-1 lan Pencuci RS 6-1A - ASTM D 4828 Ketoksikan - Radioaktifitas SMP 800-C - ASTM D 3648 Spread Flame ASTM D635 Wektu intensitas lan bosok Bahan: fotoluminescent pigmen Papan dhasar: papan aluminium ketebalan 1mm Luminance: Luminance sawise 10 menit .: 270Mcd / m2 Luminance sawise 60 min. : 13Mcd / m2 Wektu bosok: 18 ...