• Photoluminescent granules for EPDM Playground

    Granul Photoluminescent kanggo EPDM Playground

    Butiran plastik khusus kanggo landasan pacu EPDM minangka produk anyar sing dikembangake dening perusahaan kita miturut syarat pasar saiki kanggo landasan pacu karet lan aplikasi saka produk bercahaya long afterglow.Produk kasebut ora mung nduweni kinerja partikel EPDM konvensional, nanging uga nduweni karakteristik luminescence.Produk iki bisa tahan kanggo 3 ~ 10 jam sawise nyerep cahya kanggo 5 ~ 15 menit.Iku ndadekake kaendahan lingkungan lan nambah atmosfer anget lan sepi kanggo stadion landasan pacu ing wayah wengi.Menapa malih, iku bisa terus-terusan cahya munggah ing cilik saka Gagal daya dadakan lan ora lampu listrik, lan bisa muter peran panuntun dhumateng safety lan evakuasi darurat.Wis kinerja stabil, kompatibilitas kuwat lan efek luminous apik.Iku nambah titik sade anyar kanggo produk landasan pacu conventional lan ndadekke kesempatan bisnis Unlimited lan nilai bisnis Unlimited.

    Spesifikasi:

    Bahan: TPU + Photoluminescent pigmen
    Aluminium Strontium bubuk luminescent + poliuretan elastis
    Ukuran partikel: 2-4mm
    Kapadhetan: 1.3 ~ 1.5
    Rintangan cuaca: 5 ~ 8 taun
    data luminescent:
    10 menit>400mcd/㎡,
    60 mnt > 50mcd/㎡.
    Miturut DIN 67510-1, lampu D65, 1000LX, metu: 10 menit
    Packing: 25 kg/kraft tas
    Kelas produk lan kode barang:

    TPU-30L: Isi Photoluminescent: 30%
    Konten TPU-40M Photoluminescent: 40%
    Konten TPU-50G Photoluminescent: 50%


    Fitur produk:
    1, luminescence terus-terusan sawise panyerepan cahya: werna padhang: cahya ijo kuning, cahya biru-ijo, cahya biru langit
    2, Digunakake kanthi akeh: bisa nggunakake kabeh jinis papan: taman kanak-kanak;Rumput sekolah, landasan pacu stadion, dekorasi interior, desain taman, alun-alun, lapangan fitness, bengkel produksi lan liya-liyane

    Cathetan: Amarga produk digawe saka poliuretan, disaranake sampeyan nggunakake adesif EPDM poliuretan minangka binder.Sampeyan uga dianjurake kanggo nolak sinar ultraviolet lan nyegah kuning.
  • glow pathway gravel

    gravel pathway

    watu rhombic luminescent "Wujud Diamond, geometri poligon Luwih ditrapake kanggo trotoar kerikil, trotoar permeabel, trotoar permeabel, dalan fitness taman, landasan pacu, jalur rekreasi adhedhasar resin luwih cocog kanggo nggawe marmer lan terrazzo buatan, papan meja buatan liyane dll. . Luwih gampang kanggo ikatan karo resin non-regular wangun kerikil intensitas sing luwih dhuwur lan tahan cuaca sing luwih apik, "jeneng lengkap Resin adhedhasar watu luminescent Ukuran kasedhiya A: 3 ~ 5MM, B: 7 ~ 10MM, ...
  • Photoluminescent Cobblestone

    Photoluminescent Cobblestone

    Glowing in the dark & ​​self-luminous in the darkVarious Glowing werna: kuning-ijo, biru-ijo lan langit-biru etc.Wonderful wektu dina werna putih, kuning, ijo, biru, Jambon etc.
  • Resin Based Luminous Gravel

    Resin Based Luminous Gravel

    Kerikil adhedhasar resin luwih cocok kanggo nggawe marmer lan terrazzo buatan, papan meja buatan liyane, lsp.