pigmen Photoluminescent anti banyu

Keterangan Singkat:

Cahya anti banyu ing bubuk gelap sing diatur kanggo cat cemlorot uga diarani pigmen luminescent anti banyu, bubuk glow anti banyu, bubuk neon utawa pigmen neon, yaiku bubuk sinar polong sing dawa sawise mlorok pigmen fotoluminescent sing dawa yaiku bubuk sinar polosium aluminate adhedhasar kanthi nyerep macem-macem lampu sing katon lan bisa diulang maneh. Produk kasebut ora ngemot unsur radiasi lan bisa nyebarake kanthi rata minangka tambahan ing jaman transparan ...


Detail Produk

Tag Product

Cahya anti banyu ing bubuk gelap sing disusun kanggo cat cemlorot uga disebut pigmen luminescent anti banyu, Bubuk glow anti banyu, serbuk neon utawa pigmen neon, yaiku bubuk luminous sing ukurane suwene

Pigmen fotoluminescent sing dawa-suwe yaiku serbuk lumenous aluminate aluminate bisa ngasilake cahya kanthi nyerep macem-macem lampu sing katon lan bisa dienggo bola-bali. Produk kasebut ora ngemot unsur-unsur radiasi lan bisa merata dadi aditif ing antarane agen transparan kayata lapisan, tinta, cat, plastik, sereal, gelas, serat kanggo ngaktifake fungsi polusi agen. Pigmen saka jinis kasebut njupuk kanthi warna alami ing papan sing padhang lan nerbitake macem-macem warna ing pepeteng. Bisa digunakake kanggo lampu sing muncul, tandha indikasi lan perhiasan.

Bentuk kimia: SrMgAl4O8: Eu2 + Dy3 +

Karakteristik:

 

1.. Pigmen foto-luminescent duwe fitur cahya lan durasi sing dhuwur. (Contone: DIN67510 bisa mencorong 10000 menit).

2.. Bisa tahan entheng tanpa tuwa lan stabilitas kimia (bisa digunakake luwih saka sepuluh taun)

3..Sampeyan ora beracun lan irradiation gratis; lan ora bisa ngalami inflamasi lan ora njeblug. Dadi, minangka jinis bahan luminous anyar kanthi perlindungan lingkungan.

4.. Pigmen foto-luminescent gampang digunakake lan bisa digunakake kanthi wiyar.

5.. Akeh warna sing mencorong: kuning-ijo, biru-ijo, biru-biru, violet, lan uga kuning, abang lan putih liyane.

6.. Dibandhingake pigmen foto-luminescent tradisional, kanthi nggunakake grafik (meja), kita bisa ndeleng manawa manawa warna pigmen foto-luminescent saka perusahaan digawe saka langka bumi luwih akeh tinimbang bubuk luminescent sulfida.

Spesifikasi

Werna cemlorot Seri produk Spescode Luminance (mcd / m2) Sawise wektu Min Ukuran partikel (ing um D50) Duwe diameter partikel
1 Min 10 Min 60 Min Dmax (um) <
Kuning-Ijo76627db02b RBG-20 ' RBG-201 2500 400 62 7500 75 ~ 85 120
RBG-202 1900 290 45 5500 35 ~ 45 80
RBG-203 1500 240 26 4500 10 ~ 20 40
RBG-40 ' RBG-401 2800 430 80 8000 75 ~ 85 120
RBG-402 2300 350 60 6500 35 ~ 45 80
RBG-403 1800 280 38 5000 10 ~ 20 40
RBG-60 ' RBG-601 4000 620 110 12000 75 ~ 85 120
RBG-602 3500 550 85 10000 35 ~ 45 80
RBG-603 1900 290 45 5500 10 ~ 20 40
Biru-Ijof58d571937 RBB-30 ' RBB-301 1700 420 75 10000 75 ~ 85 120
RBB-302 1300 260 55 7000 35 ~ 45 80
RBB-303 850 190 35 5000 10 ~ 20 40
Langit-birue3a9df3f16 RBT-20 ' RBT-201 800 100 20 18520 75 ~ 85 120
RBT-202 700 80 10 12000 35 ~ 45 80
RBT-203 550 60 5 8000 10 ~ 20 40

CATETAN

1.. Data teknis ing ndhuwur dijupuk liwat tes sesuai karo metode DIN67510 Part I;

2.. Wektu sawise-glow nuduhake wektu sing dibutuhake kanggo luminance suda nganti 0.32mcd / msaka wektu

3.. Kanggo netepke akurat warna cahya, waca conto.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita