• waterproof Photoluminescent pigment

    pigmen Photoluminescent anti banyu

    Cahya anti banyu ing bubuk gelap sing diatur kanggo cat cemlorot uga diarani pigmen luminescent anti banyu, bubuk glow anti banyu, bubuk neon utawa pigmen neon, yaiku bubuk sinar polong sing dawa sawise mlorok pigmen fotoluminescent sing dawa yaiku bubuk sinar polosium aluminate adhedhasar kanthi nyerep macem-macem lampu sing katon lan bisa diulang maneh. Produk kasebut ora ngemot unsur radiasi lan bisa nyebarake kanthi rata minangka tambahan ing jaman transparan ...
  • Waterproof Glow In The Dark Powder For Glow In The Dark Paint

    Cahya anti banyu ing Werna Gelap Kanggo Sumunar ing cat Sing Gelap

    Lampu dhuwur lan durasiLuwih saka sepuluh taun uripNon-beracun lan ora mbebayaniYo-ijo, biru-ijo, voilet langit-biru dll.
  • Photoluminescent Powder For Water Based Glow In The Dark Paint

    Bubuk Photoluminescent Kanggo Sumbangan Batin Banyu ing Cat Sing Gelap

    Cahya basis anti banyu ing bubuk gelap ditrapake kanggo nggunakake cat adhedhasar banyu, dheweke duwe ukuran partikel sing cocog kanggo nggawe cat lan tahan banyu sing paling apik, duwe fitur kaya ing ngisor iki: Proses anti banyu kanggo cat adhedhasar apa, resistensi banyu stabil.