Pigmen Photoluminescent Super dawa sawise glow

Keterangan Singkat:

Pigmen fotoluminescent: pigmen luminescent jangka panjang yaiku fosfor fosfat adhedhasar strontium, sing bisa ngetokake cahya kanthi nyerep macem-macem cahya sing katon lan bisa digunakake maneh. Produk kasebut ora ngemot unsur radiasi, lan bisa digunakake minangka tambahan kanggo nyebarake agen kanthi agen transparan, kayata lapisan, inks, cat, plastik, biji-bijian, kaca, serat, kanggo ngaktifake fungsi emisi agen-agen kasebut. Gunakake warnane alami ing papan sing padhang lan emokake warna sing beda-beda kanthi cahya ...


  • :
  • Detail Produk

    Tag Product

    Pigmen Photoluminescent:

    Pigmen luminescent jangka panjang yaiku fosfor sing adhedhasar strontium aluminate, sing bisa ngetokake cahya kanthi nyerep macem-macem cahya sing katon lan bisa digunakake maneh. Produk kasebut ora ngemot unsur radiasi, lan bisa digunakake minangka tambahan kanggo nyebarake agen kanthi agen transparan, kayata lapisan, inks, cat, plastik, biji-bijian, kaca, serat, kanggo ngaktifake fungsi emisi agen-agen kasebut. Gunakake warnane alami ing papan sing padhang lan ngetokake warna cahya sing peteng ing peteng. Bisa digunakake kanggo lampu darurat, tandha tandha lan dekorasi.

    Bentuk kimia: SrMgAl4O8: Eu2 + Dy3 + 

    Karakteristik:

    1. pigmen foto-luminescent nduweni fitur cahya lan durasi sing dhuwur. (Contone: DIN67510 bisa mencorong 10000 menit).

    2. bisa tahan entheng tanpa tuwa lan stabilitas kimia (bisa digunakake luwih saka sepuluh taun)

    3. Sampeyan ora beracun lan irradiation gratis; lan ora bisa ngalami inflamasi lan ora njeblug. Dadi, minangka jinis bahan luminous anyar kanthi perlindungan lingkungan.

    4. pigmen foto-luminescent gampang digunakake lan bisa digunakake kanthi wiyar.

    5. Akeh warna sing mencorong: kuning-ijo, biru-ijo, biru-biru, violet, lan uga kuning, abang lan putih liyane.

    6. Dibandhingake pigmen-luminescent foto tradisional, kanthi nggunakake grafik (meja), kita bisa ndeleng manawa ana warna pigmen foto-luminescent saka perusahaan sing digawe saka langka bumi luwih akeh tinimbang bubuk luminescent sulfida.

    Spesifikasi kanggo pigmen Photoluminescent

    Werna cemlorot Seri produk Spescode Luminance (mcd / m2) Sawise wektu Min Ukuran partikel D um D50) Duwe diameter partikel
    1min 10min 60min Dmax (um) <
    Kuning-Ijo76627db02b RBG-20 ' RBG-201 2500 400 62 7500 75〜85 120
    RBG-202 1900 年 290 45 5500 35〜45 80
    RBG-203 1500 240 26 4500 10〜20 40
    RBG-40 ' RBG-401 2800 430 80 8000 75〜85 120
    RBG-402 2300 350 60 6500 35〜45 80
    RBG-403 1800 280 38 5000 10〜20 40
    RBG-60 ' RBG-601 4000 620 110 12000 75〜85 120
    RBG-602 3500 550 85 10000 35〜45 80
    RBG-603 1900 290 45 5500 10〜20 40
    Biru-Ijof58d571937 RBB-30 ' RBB-301 1700 420 75 10000 75〜85 120
    RBB-302 1300 260 55 7000 35〜45 80
    RBB-303 850 190 35 5000 10〜20 40
    Langit-birue3a9df3f16 RBT-20 ' RBT-201 800 100 20 18520 75〜85 120
    RBT-202 700 80 10 12000 35〜45 80
    RBT-203 550 60 5 8000 10〜20 40

    CATETAN

    1.. Data teknis ing ndhuwur dijupuk liwat tes sesuai karo metode DIN67510 Part I;

    2.. Wektu sawise-glow nuduhake wektu sing dibutuhake kanggo luminance suda nganti 0.32mcd / msaka wektu

    3.. Kanggo netepke akurat warna cahya, waca conto.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita